- 26 Kasım 2012
- 185.502
- 257.980
- 5.998
Recep çok severdi. Belki içinden hala seviyordur reis nedersin
Doğruysa skandal bir bilgi ahbert
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep çok severdi. Belki içinden hala seviyordur reis nedersin
Ne istiyorsunuz ben anlamadım yaKoca bir nesli Galatasaray'lı yapmış olan adama neler diyorsunuz ya. Bakın gerçekten üzülüyorum artık. Kaça mal oldu Icardi 30 mu, 40 mı? Bu parayla böyle bir etkiyi satın alamazsınız.
Tamam bu sezon ortalarda yok, ama Icardi yalnızca bir forvet değil o çocuklar için bir ikon. Sanırım bunları yazanlar çocuk sahibi değiller. Zira bizim evin her yeri Icardi. İşe bir de bu noktadan bakın artık.
Ne istiyorsunuz ben anlamadım ya
Fazlasıyla süre aldı, son dönemde puan kaybettiğimiz her maçta da var
Osi sakatlanıyor Arjantin’e gidip 3 gün kala dönüyor napıcaz 11 mi çıkarıcaz her maç
Asıl sen insanların görüşlerine saygılı ol, bok gibi oynayan adama ne diyecekler, sahada yürüyecek hali yok
Napıcaz Galatasaraylı yaptıysa her maç 11 mi oynayacak şu durumda, adam ısınmaya çıkmıyor sahada kaptanlık yapmıyor neyi savunucaz hala
Susayım diyorum bir de eleştirenlere laf atılıyor hadi ya, az bile eleştiriliyor. Biz yeterince sahip çıktık size kalsa şampiyonluğu versek ama çocukları GSli yaptı diyeceksiniz, geçti o tren.
Emir kipi falan yok senin karşında da çocuk yok, yok eleştirmeyin yok konuyu kilitleyin, emir kipi kullanma diyene bak.Benimle emir kipiyle konuşma Keramettin. Karşında çoluk çocuk yok senin.
Emir kipi falan yok senin karşında da çocuk yok, yok eleştirmeyin yok konuyu kilitleyin, emir kipi kullanma diyene bak.
Kilitlemiyoruz isteyen de istediği kadar eleştirir, rahatsızsan girmezsin konuya.
Birde oyuna girerken dakika 86,Barış in kolundan kopartir gibi pazubandi sokup alması beni benden aldı.Keske oynasada 90 dakika taksa.Son maçlarda yaptığı hareketler kabul edilebilir değil.Ne istiyorsunuz ben anlamadım ya
Fazlasıyla süre aldı, son dönemde puan kaybettiğimiz her maçta da var
Osi sakatlanıyor Arjantin’e gidip 3 gün kala dönüyor napıcaz 11 mi çıkarıcaz her maç
Asıl sen insanların görüşlerine saygılı ol, bok gibi oynayan adama ne diyecekler, sahada yürüyecek hali yok
Napıcaz Galatasaraylı yaptıysa her maç 11 mi oynayacak şu durumda, adam ısınmaya çıkmıyor sahada kaptanlık yapmıyor neyi savunucaz hala
Susayım diyorum bir de eleştirenlere laf atılıyor hadi ya, az bile eleştiriliyor. Biz yeterince sahip çıktık size kalsa şampiyonluğu versek ama çocukları GSli yaptı diyeceksiniz, geçti o tren.
Kralı kurda kuşa yedirtmeyiz.
Konuda millete eleştirmeyin, konuyu kilitleyin yazan sensin ben değil.Sen Alikıran başkesen misin. Senin o hırçın tavırlarını ben alttan almam. Yazacaksan düzgün üslupla yaz, ya da beni alıntılama. Forumun sahibisin diye insanlara üstten üstten yazamazsın. Biz senin teban mıyız?
Abi ben bu mevzuda artık işin gerçekliğini zaten anlayamıyorum.Birde oyuna girerken dakika 86,Barış in kolundan kopartir gibi pazubandi sokup alması beni benden aldı.Keske oynasada 90 dakika taksa.Son maçlarda yaptığı hareketler kabul edilebilir değil.
Bugün çok ayrıntılı takip ettim maç sonu,önceden ilk o giderdi taraftara.Artik tenezzül edip gitmiyor bile ama saldirircadina pazubandi kopartmasi çok garibime gidiyor.İnsallah kazasız belasız sezon sonuna kadar götürüp teşekkür etmeliyiz.Otesi kötü olmaya başlayacak.Abi ben bu mevzuda artık işin gerçekliğini zaten anlayamıyorum.
Adam sahada yürüyemiyor bile koşmayı geçtim, Trabzon maçında 10 metre sprint atmış, basmıyor, etmiyor, kaptanken takımın hakkını korumuyor, idmana çıkmıyor, ısınmaya çıkmıyor, takımın fizik olarak belki de en kötü adamı.
Eyvallah diyelim sahada hala iş yapsın, o da yok.
Bu adamı üstüne eleştirmeyecekmişiz, adamın umrunda değiliz ya kim istemez ilk seneki Icardi’yi, alakası yok yanına yaklaşamaz.