- 6 Eylül 2014
- 93.114
- 64.104
- 4.488
Nerenin kralı bu renktasİvedilikle konudan çıkış yapalım. Akbaba gibi üşüştünüz Krala. Kışt kışt dağılın hade hade
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerenin kralı bu renktasİvedilikle konudan çıkış yapalım. Akbaba gibi üşüştünüz Krala. Kışt kışt dağılın hade hade
2 yıl oynadı miadı dolacakken osimhen üstüne çapraz koparması sürecin uzamasını sağladı işine geldi derimhakan dostum icardi 1 yıl top oynadı 3 yıl yattı
buna katılır mısın
Do ğu kan şa şır maNerenin kralı bu renktas
bu dogukan gibi fenerliler aramızda ne yapıyorDo ğu kan şa şır ma
Sab rı mı zı ta şır ma.
Forum dinazoru olmussun korktum sendenDo ğu kan şa şır ma
Sab rı mı zı ta şır ma.
Şu konuyu bi kitlesen mi diyorum. Kalkışma var.bu dogukan gibi fenerliler aramızda ne yapıyor
Marcao gelip o vedayı gerceklestirmeli avatarındaki gibiInsallah erkenden sampiyon oluruz ya da ic saha macinda sampiyonlugu ilan ederiz de güzel veda yapilir.
Kereme dalarak var bi hayalim…Marcao gelip o vedayı gerceklestirmeli avatarındaki gibi
Keremle icardi yakın dost aynı kafadalarKereme dalarak var bi hayalim…
Sende Keremci olduğun için aynı kafadasinizKeremle icardi yakın dost aynı kafadalar
Kereme dalan efsanemdir PvA gibi, Marcao gibiKeremle icardi yakın dost aynı kafadalar
Recep çok severdi. Belki içinden hala seviyordur reis nedersinKeremci varsa çıksın konudan
Yoktur heralde diye düşünüom o kdr da değil