- 26 Kasım 2012
- 185.495
- 257.963
- 5.998
Ben ne yazikki kuşum. Ben Sevda kuşu oldum
Seni Allah’ıma havale ediom..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ne yazikki kuşum. Ben Sevda kuşu oldum
Allah beni kuş yaparak belamı verdi renktaşSeni Allah’ıma havale ediom..
Takımı anca 75 mülyonluk forvet oynatıyor. Millet de gariban icardiye takmış kafayı. Tamy abraham kazmasının bile 20 üstüne gittiği yerde golünü taştan çıkaran kraldiyi çok ararız. Artık 3. takımımız river plate olacak ztn rakipleri de sarı laciwert.
Eskiden de girmezdi ki pek ikili mücadeleye. Genelde hayalet gibi dolanırdı. İsmini maç içerisinde birkaç kez duyardık, onda da şu şekil olurdu;Çoğu maç kopunca attı renkttas. Adam 2 li mücadeleye giremiyor. Osimhen kalmali giderse onun açığı zor kapanir
Bizdeyken oyunu çok değişmişti özellikle mertens ve keremle bayaa al verli oynamaya başlamıştı. Presi ciddi şekilde yapıyordu Beşiktaş maçına kadarEskiden de girmezdi ki pek ikili mücadeleye. Genelde hayalet gibi dolanırdı. İsmini maç içerisinde birkaç kez duyardık, onda da şu şekil olurdu;
"ICARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII"
Bu adam hep böyle. Fırsatçı golcü. Bol bol topla buluşturmazsan, Osimhen gibi rakip defansla boğuşmasını bekleyemezsin Icardi'den. Icardi pozisyon bulursa atar. Mesele onu o pozisyonlara sokabilmekte.
Eskiden de girmezdi ki pek ikili mücadeleye. Genelde hayalet gibi dolanırdı. İsmini maç içerisinde birkaç kez duyardık, onda da şu şekil olurdu;
"ICARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII"
Bu adam hep böyle. Fırsatçı golcü. Bol bol topla buluşturmazsan, Osimhen gibi rakip defansla boğuşmasını bekleyemezsin Icardi'den. Icardi pozisyon bulursa atar. Mesele onu o pozisyonlara sokabilmekte.
Sen git lanArtik git
Ulan Arda senin ben