Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.400
- 3.119
- 2.118
Yanlış tespit. Bu maç içerde 10 kişi fbye yenildiğimiz maça denk geliyor. Maç boyu yürümüş, stoperlerin arasında ezilmiş ve hiçbir varlık gösterememişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene şampiyonluktan keyif aldın mıBununla da sozlesme imzalayın takimida çok fazla değiştirmeyin. Seneye nadasa yatalim
Ben sezon bitsin diye dua ediyorum 2 aydır. Bir gram zevk almiyorumBu sene şampiyonluktan keyif aldın mı
E Elimiz armut mu toplayacak. Mümkünse eşdeğer oyuncular getirir yönetim. Oshimen 175 ten aşağı gitmez.Çok ararız çok... Hele Osimhen de şöyle Avrupa'nın dev kulüplerinden birine giderse, seneye cümbüş çıkar.
Santrfor bulmak kolay değil. Bakma son yıllarda şansımızın yaver gittiğine.E Elimiz armut mu toplayacak. Mümkünse eşdeğer oyuncular getirir yönetim. Oshimen 175 ten aşağı gitmez.
Osimheni ararizda icardi artık bittiSantrfor bulmak kolay değil. Bakma son yıllarda şansımızın yaver gittiğine.
Bitik (!) hali bile Süper Lig'de takımın en golcüsü. Doğru düzgün süre bile alamıyor olmasına rağmen.Osimheni ararizda icardi artık bitti
Çoğu maç kopunca attı renkttas. Adam 2 li mücadeleye giremiyor. Osimhen kalmali giderse onun açığı zor kapanirBitik (!) hali bile Süper Lig'de takımın en golcüsü. Doğru düzgün süre bile alamıyor olmasına rağmen.
Doğru aslında da umarım çalışma gerçekleştiriyor dur mevcut scout ekibi.Santrfor bulmak kolay değil. Bakma son yıllarda şansımızın yaver gittiğine.
Çoğu maç kopunca attı renkttas. Adam 2 li mücadeleye giremiyor. Osimhen kalmali giderse onun açığı zor kapanir
Boca juniorsta mi kuş renktasTakımı anca 75 mülyonluk forvet oynatıyor. Millet de gariban icardiye takmış kafayı. Tamy abraham kazmasının bile 20 üstüne gittiği yerde golünü taştan çıkaran kraldiyi çok ararız. Artık 3. takımımız river plate olacak ztn rakipleri de sarı laciwert.
Ben ne yazikki kuşum. Ben Sevda kuşu oldumMaç kopunca rakip kaleyi mi açıo
Hem gollerde farkı 2ye çıkaranları saymama gibi bi çakallık da yapıonuz, öyle olunca da maç kopmuş oluo
Gb alanya gibi deplasmanlarda kritik ve estetik golleri var
İçerde osuruktan olduğumuz gtepe ve gb maçlarında girip takımı ihya etmesi fln
Önemli bir değer
Sevmeyen KUŞtur