#9 Mauro Icardi

Bununla da sozlesme imzalayın takimida çok fazla değiştirmeyin. Seneye nadasa yatalim

ali kOÇ denen zengin soytarı ile tek başına taştaş geçti, kendi adıma razıyım. Attığı golleri saymaya gerek yok. Bir efsanenin daha gidişine şahitlik ediyoruz.

Ulan 4 sene nasıl geçtin be! Şöyle bir bakıyorum da, geçen 4 sene çok şey almış hayatımdan. Zaman çok acımasız.

Çok ararız çok... Hele Osimhen de şöyle Avrupa'nın dev kulüplerinden birine giderse, seneye cümbüş çıkar.

Takımı anca 75 mülyonluk forvet oynatıyor. Millet de gariban icardiye takmış kafayı. Tamy abraham kazmasının bile 20 üstüne gittiği yerde golünü taştan çıkaran kraldiyi çok ararız. Artık 3. takımımız river plate olacak ztn rakipleri de sarı laciwert.

Çoğu maç kopunca attı renkttas. Adam 2 li mücadeleye giremiyor. Osimhen kalmali giderse onun açığı zor kapanir

Maç kopunca rakip kaleyi mi açıo
Hem gollerde farkı 2ye çıkaranları saymama gibi bi çakallık da yapıonuz, öyle olunca da maç kopmuş oluo
Gb alanya gibi deplasmanlarda kritik ve estetik golleri var
İçerde osuruktan olduğumuz gtepe ve gb maçlarında girip takımı ihya etmesi fln
Önemli bir değer
Sevmeyen KUŞtur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takımı anca 75 mülyonluk forvet oynatıyor. Millet de gariban icardiye takmış kafayı. Tamy abraham kazmasının bile 20 üstüne gittiği yerde golünü taştan çıkaran kraldiyi çok ararız. Artık 3. takımımız river plate olacak ztn rakipleri de sarı laciwert.
Boca juniorsta mi kuş renktas

Maç kopunca rakip kaleyi mi açıo
Hem gollerde farkı 2ye çıkaranları saymama gibi bi çakallık da yapıonuz, öyle olunca da maç kopmuş oluo
Gb alanya gibi deplasmanlarda kritik ve estetik golleri var
İçerde osuruktan olduğumuz gtepe ve gb maçlarında girip takımı ihya etmesi fln
Önemli bir değer
Sevmeyen KUŞtur
Ben ne yazikki kuşum. Ben Sevda kuşu oldum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt