#9 Mauro Icardi

oyuna girdikten sonra bütün takıma adamlık ve topçuluk dersi verdi

selametle kral, efsane bi dönem yaşattın

Renktaş tamamda, zaten her halükarda tam randımanlı 1 alternatif daha almak gerek. Adam 2. adam olunca motive olamıyor. 3. adam olursa hiç olmaz.
Bence Osimheni ciddi bir teklif gelirse satarız. Osimhenin yerinde olsam da durmam yani. Bizim sorunumuz forvetler değil forvetleri besleyemiyoruz. Öyle saçma bir oyun planımız var ki bu sene Osimhen olmasa muhtemelen ilk 3 te bile olmazdık. Adam kendin pişir kendin ye gibi pozisyonları söke söke hazırladı ve attı. İcardi bence aynı İcardi ama bu saçma oyun planında hiçbir rolu yok. Eskiden Keremle falan birşeyler yapıyordu ama şimdi besleyen adamda kalmadı.
O açıdan 150 falan teklif olursa Osimheni gönderip gelecek vaadeden 2 santrafor alalım, İcardi tedrisatıyla iyi yerlere gelirler diye düşünüyorum. İcardi de bence bu kadar sevileceği başka bir yer bulamaz o yüzden kalmak isteyecektir Araplardan astronomik bir teklif gelmezse.

Bence Osimheni ciddi bir teklif gelirse satarız. Osimhenin yerinde olsam da durmam yani. Bizim sorunumuz forvetler değil forvetleri besleyemiyoruz. Öyle saçma bir oyun planımız var ki bu sene Osimhen olmasa muhtemelen ilk 3 te bile olmazdık. Adam kendin pişir kendin ye gibi pozisyonları söke söke hazırladı ve attı. İcardi bence aynı İcardi ama bu saçma oyun planında hiçbir rolu yok. Eskiden Keremle falan birşeyler yapıyordu ama şimdi besleyen adamda kalmadı.
O açıdan 150 falan teklif olursa Osimheni gönderip gelecek vaadeden 2 santrafor alalım, İcardi tedrisatıyla iyi yerlere gelirler diye düşünüyorum. İcardi de bence bu kadar sevileceği başka bir yer bulamaz o yüzden kalmak isteyecektir Araplardan astronomik bir teklif gelmezse.
Osimhen gitse o zaman yine tam randımanlı 2 adam gelecek. İcardi yine 3. olacak.

Osimhen gitse o zaman yine tam randımanlı 2 adam gelecek. İcardi yine 3. olacak.
İcardi açısından bakarsak bizden daha mantıklı bir alternatif yok tek kriter para değilse. Benim gördüğüm genç isimleri destekleyen biri, abilik rolünü de kabul etmek zorunda kalacaktır. Zaten toparlarsa kimse kesemez İcardiyi. Tabi Osimheni kaybettiğimiz senaryodan bahsediyorum.

İcardi açısından bakarsak bizden daha mantıklı bir alternatif yok tek kriter para değilse. Benim gördüğüm genç isimleri destekleyen biri, abilik rolünü de kabul etmek zorunda kalacaktır. Zaten toparlarsa kimse kesemez İcardiyi. Tabi Osimheni kaybettiğimiz senaryodan bahsediyorum.
Toparlansa, osi ile beraber çıktığı, 3-3 Luk Kasımpaşa maçındaki gibi rakibe kabus gibi cokerler. Bakalım süreç ne olacak

Dün kaana yaptığı asist neydi ya resmen nostalji yaşattı

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stresli maçlarda eli ayağı birbirine dolaşacak fizik gücü yerinde ama beynini kullanamayan biri yerine İcardi tercihimdir. Osimhen bile dün sürekli ofsayttaydı, sürekli rakiple uğraştı, topları kontrol edemedi.

Belki de bugün bu kadar başarının temelidir bu adamın bize gelmesi, her şey onunla başladı, belki de bir daha kimsenin bu kadar etkin olamayacağı kadar bir nesile etki etti ve Galatasaray' lı yaptı.

Evet duygusal bakmamalıyız, başarı şart ancak Icardi' ye uygun bir futbol oynamadık, hala dünya üzerindeki en iyi bitirici ilk 3 oyuncudan birisi hatta birincisi. Kesinlikle taktik değişiklikle kendisinden hala 20+ gol katkısı alabiliriz rahatlıkla.

Kesinliklikle kalmalı, lütfen şu hataya düşmeyelim ve bizimle kalsın

Veda yazisi yazmis gibi. Mutlumusunuz

Geri
Üst Alt