#9 Mauro Icardi

Burada ise öyle sanki

İşte Icardi de biraz ortam oluşturuyor gibi. Kalmak isteyen adamın işleri bence bunlar. Her türlü cümleyi kuran adam, yolun sonu, hikaye bitti, her şey için teşekkürler tarzı cümleler de kurmasını bilir. Ama o da şu an net biçimde teklif ve yönetimden bir adım bekliyor bence.

Bu hafta olayın seyri belli olur. Zaten Haluk Yürekli'nin haberine göre menajeri İstanbul'a çağırılmış.

İşte Icardi de biraz ortam oluşturuyor gibi. Kalmak isteyen adamın işleri bence bunlar. Her türlü cümleyi kuran adam, yolun sonu, hikaye bitti, her şey için teşekkürler tarzı cümleler de kurmasını bilir. Ama o da şu an net biçimde teklif ve yönetimden bir adım bekliyor bence.

Bu hafta olayın seyri belli olur. Zaten Haluk Yürekli'nin haberine göre menajeri İstanbul'a çağırılmış.
Valla kizanlar olacak ama ben kalmasindan yanayim (1+1 3-5 mio maas). Zaten 5-6 transfer sart. Icardi yerine forvet de dersek 7 olacsk. Beceremezler

Mauro Icardi'den kızlarına: "Her çaba, her düşüş, beni yıkılmış görmek isteyenlerin çok olduğu anlarda her ayağa kalkışım, her şey sizin için

Bugün, tarih yazmaya devam ederken, kimsenin asla değiştiremeyeceği bir şeyi bilmenizi istiyorum: 'Siz de bu tarihin bir parçasısınız'

Çünkü her şampiyonluğun, her sevincin ve hayatımın her önemli anının arkasında...En büyük gücüm olarak her zaman siz vardınız.

Sizi tüm ruhumla seviyorum. Ve ne olursa olsun, her zaman sizin için olacağım. Her zaman ❤️"

1778435343968.webp

Valla kizanlar olacak ama ben kalmasindan yanayim (1+1 3-5 mio maas). Zaten 5-6 transfer sart. Icardi yerine forvet de dersek 7 olacsk. Beceremezler
Evet. Yerine getireceğin adama maaş + imza parası + bonservis + menajer ücreti falan tonla para vereceksin. Üstelik tutup tutmayacağı da belirsiz. Icardi ise garanti adam. Aidiyeti, kulüple, taraftarla kurduğu bağ belli. Böyle bir adam kolayca harcanmamalı.

Ben iki taraf arasında yıllık ücretin falan da sorun olacağına inanmıyorum zaten. Mesele, Icardi'ye verilecek saha içi rol. Icardi'nin kabul edebileceği bir rol ve forma süresi verilecekse kalır bence. Aksi takdirde kendisi kalmak istemez.

duygu sömürüsüne başlamış

calısıp adam gibi oynasan kilo versen zaten sözleşme uzatırdık hemde 10 m €dan

dün 1 yıl filan sonra gerçek pivot santraforluğunu gördük. boş kaleye kendi atacağı herhangi 1 golden çok daha güzel ve anlamlıydı. inşallah bundan sonraki kariyerinin selameti için şu kadarcık fizik gücünü de koruyamayı becerebilir. tamamen formayı emekle etmek için henüz çok genç.

Palm City e gitmiş futbolcu

Kendisine başarılar dilerim

desteklemek isteyen arap takımı tutsun bundan sonra yallah arapca güle güle demek

Geri
Üst Alt