- 13 Ekim 2014
- 108.572
- 58.312
- 4.588
Bence öyle değil. Genel bir teşekkür etmiş. Sonunu vedaya bağlamamış. Sizi asla unutmayacağım falan filan gibi cümleler kurmamış. O da yeni sözleşme bekliyor şu an.
Burada ise öyle sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence öyle değil. Genel bir teşekkür etmiş. Sonunu vedaya bağlamamış. Sizi asla unutmayacağım falan filan gibi cümleler kurmamış. O da yeni sözleşme bekliyor şu an.
Burada ise öyle sanki
Şair gibi adam
bizim bazı barzolar o yüzden sevmiyo heralde
Barış gibi maça çıkmayıp klübe şantaj yapan sonra kamera karşısında kem küm edince sempatik gelenlere bayılıyolar
Biz bunlara inat İCARDİ 2030 diyoruz
Valla kizanlar olacak ama ben kalmasindan yanayim (1+1 3-5 mio maas). Zaten 5-6 transfer sart. Icardi yerine forvet de dersek 7 olacsk. Beceremezlerİşte Icardi de biraz ortam oluşturuyor gibi. Kalmak isteyen adamın işleri bence bunlar. Her türlü cümleyi kuran adam, yolun sonu, hikaye bitti, her şey için teşekkürler tarzı cümleler de kurmasını bilir. Ama o da şu an net biçimde teklif ve yönetimden bir adım bekliyor bence.
Bu hafta olayın seyri belli olur. Zaten Haluk Yürekli'nin haberine göre menajeri İstanbul'a çağırılmış.
Evet. Yerine getireceğin adama maaş + imza parası + bonservis + menajer ücreti falan tonla para vereceksin. Üstelik tutup tutmayacağı da belirsiz. Icardi ise garanti adam. Aidiyeti, kulüple, taraftarla kurduğu bağ belli. Böyle bir adam kolayca harcanmamalı.Valla kizanlar olacak ama ben kalmasindan yanayim (1+1 3-5 mio maas). Zaten 5-6 transfer sart. Icardi yerine forvet de dersek 7 olacsk. Beceremezler
veyahut alman bi hatun bulsaydıkendine alman personal trainer tutsaydı böyle olmazdı
kendine alman personal trainer tutsaydı böyle olmazdı
Senin Keremden dolayi Benfica + fb desteklemen gerekmiyormuPalm City e gitmiş futbolcu
Kendisine başarılar dilerim
desteklemek isteyen arap takımı tutsun bundan sonra yallah arapca güle güle demek
ne alaka dostum biz sizin gibi takıntılımıyız?Senin Keremden dolayi Benfica + fb desteklemen gerekmiyormu