- 13 Ekim 2014
- 108.534
- 58.306
- 4.588
Katilir insallahAsıl bunun kamp yiyince düzeleceğini sananlar, yedek olunca takımı karıştırmayacağına inananlar boş.
Herif kampa bile katılmayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katilir insallahAsıl bunun kamp yiyince düzeleceğini sananlar, yedek olunca takımı karıştırmayacağına inananlar boş.
Okan Buruk ile Icardi arasında gerçekleşen görüşmede deneyimli teknik adam yıldız golcüden "Yeni sezona %100 hazır olacağım" sözünü aldı.
Döndüğünden beri full yedek zaten adam. Osimhen yokken oynatıldı. Bazen yokken bile oynatılmadı. Neyi karıştırmış takımda? Gereksiz bir takıntın var Icardi konusunda.Asıl bunun kamp yiyince düzeleceğini sananlar, yedek olunca takımı karıştırmayacağına inananlar boş.
Onad baba adam ısınmaya bile çıkmıyor oynamadığında amaDöndüğünden beri full yedek zaten adam. Osimhen yokken oynatıldı. Bazen yokken bile oynatılmadı. Neyi karıştırmış takımda? Gereksiz bir takıntın var Icardi konusunda.
Yedek olunca ısınmaya çıkmıyor tavır yapıyorDöndüğünden beri full yedek zaten adam. Osimhen yokken oynatıldı. Bazen yokken bile oynatılmadı. Neyi karıştırmış takımda? Gereksiz bir takıntın var Icardi konusunda.
Hangi 2.5 seneymis o?Yedek olunca ısınmaya çıkmıyor tavır yapıyor
Okan da bunu bildiği için gerekmediği halde zırt pırt oyuna sokuyor. Girince de oyunumuzu bozuyor. Dakikası az ama maç sayısı olarak ilk 3tedir
1 tane asist yaptı diye koca 2.5 sezondaki leş oyunu unutuldu. Unutulmaması için illa fb champı mı görmemiz lazım.
Bunun bir de tatili uzatmak için Wanda kanser oldu dümeni wardı. Şimdi kanlı bıçaklılar
Onad baba adam ısınmaya bile çıkmıyor oynamadığında ama
Icardi'nin imtiyazları ilk sezondan beri vardı. Hoca o zaman nasıl yönetiyorsa şimdi de öyle yönetiyor. O zaman göze batmıyordu sadece. Ortada bir kriz yok. Takımı karıştırdığına dair emare yok. Olsa emin olun en ufak detayına kadar yazardı her yer. Kötü oyunun sebebi de tek başına Icardi değil. Fb şampiyon olsa Icardi yüzünden olmayacakYedek olunca ısınmaya çıkmıyor tavır yapıyor
Okan da bunu bildiği için gerekmediği halde zırt pırt oyuna sokuyor. Girince de oyunumuzu bozuyor. Dakikası az ama maç sayısı olarak ilk 3tedir
1 tane asist yaptı diye koca 2.5 sezondaki leş oyunu unutuldu. Unutulmaması için illa fb champı mı görmemiz lazım.
Bunun bir de tatili uzatmak için Wanda kanser oldu dümeni wardı. Şimdi kanlı bıçaklılar
23-24 sakatlıktan sonrası çöp. Çöp olmasa evinde 10 kişilik fbye pozisyona giremeden yenilmezsin zatenHangi 2.5 seneymis o?
Gol krali oldugu 23/24?
Caprazi koparttigi ve oynamadigi 24/25?
düzelmezAsıl bunun kamp yiyince düzeleceğini sananlar, yedek olunca takımı karıştırmayacağına inananlar boş.
Osimhen'in oynadığı maçlarda Icardi'nin dakikası 180 dk falan daha fazla olsa fb şampiyon olurdu emin olIcardi'nin imtiyazları ilk sezondan beri vardı. Hoca o zaman nasıl yönetiyorsa şimdi de öyle yönetiyor. O zaman göze batmıyordu sadece. Ortada bir kriz yok. Takımı karıştırdığına dair emare yok. Olsa emin olun en ufak detayına kadar yazardı her yer. Kötü oyunun sebebi de tek başına Icardi değil. Fb şampiyon olsa Icardi yüzünden olmayacakYani çok zorlama geliyor bana bu Icardi yorumları. Kafamdaki rolü Osimhen'in yedeği bile değil bu arada yanlış anlamayın beni. Icardi gitmezse zıçtık tarzı yorumları abes buluyorum sadece.
1 tane asist değil 15 gol ile ligde en çok katkı verenlerden biri ki antalya maçında da girdikten sonra gayet faydalı oynadı, hadi sonradan attıklarını sayma en az 4-5 tane net kritik golü var yedek forvet ne yapacak dahaYedek olunca ısınmaya çıkmıyor tavır yapıyor
Bertuğ, u23 kanat forvet + uygun maaşa veteran Icardi. Her tipten oyuncun oluyor. Olmazsa olmaz demiyorum ama dediğim rolde kalıyorsa kalsın işte. Osimhen Icardi Kutucu gibi rotasyon olacaksa istemem.Osimhen'in oynadığı maçlarda Icardi'nin dakikası 180 dk falan daha fazla olsa fb şampiyon olurdu emin ol
Kafandaki rolü Osimhen'in yedeği bile değilse neye tutuyoruz ki takımda
En önemlisi bu kalırsa yedek forvet de alamayacağız. Osimhen uzun süreli sakatlanmıyor ama sık sakatlanıyor sezon içinde ben de bununla oynamamızı istemiyorum suç mu
Bu argüman tamamen yanlış yav3 milyona kalırsa iyi olur. muslera'nın son sene maaşı gibi olur, muslera gibi kötüyken bile oynamayı zorlamadığı için de daha risksiz olur. oyunculuğunu geçtim saha dışında liderliğini iyi yapıyosa o bile faydadır. 5 milyona osimhen'i gene aratacak, maaşı 2 ay geciktiğinde ziyech gibi kazan kaldıracak bi herif yerine, 3 milyona bu tarz sıkıntılarda elini taşın altına sokacak, arada da oyuna girip osimhen'den dakika çalabilecek 1 soyunma odası liderini tercih ederim. morata gibi gamsıza para vereceğimize icardi'den artanla 1 potansiyele daha maaş verip azdan çoğu çıkarmayı tercih ederim. ne kadar inanması üzse de galatasaray'ın da bu memleketin takımı olduğunu idrak etmek gerekir, yoksa 22 yaşında pl'den rekor transfer yapan herif bile 40'lık boşnakın yerini dolduramayabiliyor.
ha 5 milyon garanti filan ihanet olur tabi, kendi memleketinde bile taş çatlasın 2 milyona oynayabilecek adam için iyi niyeti o kadar da suistimal etmenin lüzumu yok.
O 15'in yarısı maç bitmişken atılan goller 23-24te çoğu farkı 3, 4 yapan golleri attı. 130 kere yazdım teker hangi maçta olduğunu o gollerin bir daha yazamayacağım1 tane asist değil 15 gol ile ligde en çok katkı verenlerden biri ki antalya maçında da girdikten sonra gayet faydalı oynadı, hadi sonradan attıklarını sayma en az 4-5 tane net kritik golü var yedek forvet ne yapacak daha
10 milyona yedek olmaz o ayrı, o kadar istisnası olsun sözleşme bitene kadar