#9 Mauro Icardi

bence kontrat yenilenmeyecek hala
zamanında sneijder'i aceleyle saldığımız için tepki olmuştu. aynısı olmasın istiyor dursun özbek
o yüzden top çeviriyoruz.

Asıl bunun kamp yiyince düzeleceğini sananlar, yedek olunca takımı karıştırmayacağına inananlar boş.

Herif kampa bile katılmayacak.
Döndüğünden beri full yedek zaten adam. Osimhen yokken oynatıldı. Bazen yokken bile oynatılmadı. Neyi karıştırmış takımda? Gereksiz bir takıntın var Icardi konusunda.

Döndüğünden beri full yedek zaten adam. Osimhen yokken oynatıldı. Bazen yokken bile oynatılmadı. Neyi karıştırmış takımda? Gereksiz bir takıntın var Icardi konusunda.
Yedek olunca ısınmaya çıkmıyor tavır yapıyor

Okan da bunu bildiği için gerekmediği halde zırt pırt oyuna sokuyor. Girince de oyunumuzu bozuyor. Dakikası az ama maç sayısı olarak ilk 3tedir

1 tane asist yaptı diye koca 2.5 sezondaki leş oyunu unutuldu. Unutulmaması için illa fb champı mı görmemiz lazım.

Bunun bir de tatili uzatmak için Wanda kanser oldu dümeni wardı. Şimdi kanlı bıçaklılar

Okan da bunu bildiği için gerekmediği halde zırt pırt oyuna sokuyor. Girince de oyunumuzu bozuyor. Dakikası az ama maç sayısı olarak ilk 3tedir

1 tane asist yaptı diye koca 2.5 sezondaki leş oyunu unutuldu. Unutulmaması için illa fb champı mı görmemiz lazım.

Bunun bir de tatili uzatmak için Wanda kanser oldu dümeni wardı. Şimdi kanlı bıçaklılar
Hangi 2.5 seneymis o?
Gol krali oldugu 23/24?
Caprazi koparttigi ve oynamadigi 24/25?

Onad baba adam ısınmaya bile çıkmıyor oynamadığında ama

Icardi'nin imtiyazları ilk sezondan beri vardı. Hoca o zaman nasıl yönetiyorsa şimdi de öyle yönetiyor. O zaman göze batmıyordu sadece. Ortada bir kriz yok. Takımı karıştırdığına dair emare yok. Olsa emin olun en ufak detayına kadar yazardı her yer. Kötü oyunun sebebi de tek başına Icardi değil. Fb şampiyon olsa Icardi yüzünden olmayacak :D Yani çok zorlama geliyor bana bu Icardi yorumları. Kafamdaki rolü Osimhen'in yedeği bile değil bu arada yanlış anlamayın beni. Icardi gitmezse zıçtık tarzı yorumları abes buluyorum sadece.

Hangi 2.5 seneymis o?
Gol krali oldugu 23/24?
Caprazi koparttigi ve oynamadigi 24/25?
23-24 sakatlıktan sonrası çöp. Çöp olmasa evinde 10 kişilik fbye pozisyona giremeden yenilmezsin zaten

Musap ayrıca sen Burak kazmasını da severdin seninle santrfor tartışılmaz

Icardi'nin imtiyazları ilk sezondan beri vardı. Hoca o zaman nasıl yönetiyorsa şimdi de öyle yönetiyor. O zaman göze batmıyordu sadece. Ortada bir kriz yok. Takımı karıştırdığına dair emare yok. Olsa emin olun en ufak detayına kadar yazardı her yer. Kötü oyunun sebebi de tek başına Icardi değil. Fb şampiyon olsa Icardi yüzünden olmayacak :D Yani çok zorlama geliyor bana bu Icardi yorumları. Kafamdaki rolü Osimhen'in yedeği bile değil bu arada yanlış anlamayın beni. Icardi gitmezse zıçtık tarzı yorumları abes buluyorum sadece.
Osimhen'in oynadığı maçlarda Icardi'nin dakikası 180 dk falan daha fazla olsa fb şampiyon olurdu emin ol

Kafandaki rolü Osimhen'in yedeği bile değilse neye tutuyoruz ki takımda

En önemlisi bu kalırsa yedek forvet de alamayacağız. Osimhen uzun süreli sakatlanmıyor ama sık sakatlanıyor sezon içinde ben de bununla oynamamızı istemiyorum suç mu

3 milyona kalırsa iyi olur. muslera'nın son sene maaşı gibi olur, muslera gibi kötüyken bile oynamayı zorlamadığı için de daha risksiz olur. oyunculuğunu geçtim saha dışında liderliğini iyi yapıyosa o bile faydadır. 5 milyona osimhen'i gene aratacak, maaşı 2 ay geciktiğinde ziyech gibi kazan kaldıracak bi herif yerine, 3 milyona bu tarz sıkıntılarda elini taşın altına sokacak, arada da oyuna girip osimhen'den dakika çalabilecek 1 soyunma odası liderini tercih ederim. morata gibi gamsıza para vereceğimize icardi'den artanla 1 potansiyele daha maaş verip azdan çoğu çıkarmayı tercih ederim. ne kadar inanması üzse de galatasaray'ın da bu memleketin takımı olduğunu idrak etmek gerekir, yoksa 22 yaşında pl'den rekor transfer yapan herif 40'lık boşnakın yokluğunu aratmazdı.

ha 5 milyon garanti filan ihanet olur tabi, kendi memleketinde bile taş çatlasın 2 milyona oynayabilecek adam için iyi niyeti o kadar da suistimal etmenin lüzumu yok.

1 tane asist değil 15 gol ile ligde en çok katkı verenlerden biri ki antalya maçında da girdikten sonra gayet faydalı oynadı, hadi sonradan attıklarını sayma en az 4-5 tane net kritik golü var yedek forvet ne yapacak daha

10 milyona yedek olmaz o ayrı, o kadar istisnası olsun sözleşme bitene kadar

Osimhen'in oynadığı maçlarda Icardi'nin dakikası 180 dk falan daha fazla olsa fb şampiyon olurdu emin ol

Kafandaki rolü Osimhen'in yedeği bile değilse neye tutuyoruz ki takımda

En önemlisi bu kalırsa yedek forvet de alamayacağız. Osimhen uzun süreli sakatlanmıyor ama sık sakatlanıyor sezon içinde ben de bununla oynamamızı istemiyorum suç mu
Bertuğ, u23 kanat forvet + uygun maaşa veteran Icardi. Her tipten oyuncun oluyor. Olmazsa olmaz demiyorum ama dediğim rolde kalıyorsa kalsın işte. Osimhen Icardi Kutucu gibi rotasyon olacaksa istemem.

3 milyona kalırsa iyi olur. muslera'nın son sene maaşı gibi olur, muslera gibi kötüyken bile oynamayı zorlamadığı için de daha risksiz olur. oyunculuğunu geçtim saha dışında liderliğini iyi yapıyosa o bile faydadır. 5 milyona osimhen'i gene aratacak, maaşı 2 ay geciktiğinde ziyech gibi kazan kaldıracak bi herif yerine, 3 milyona bu tarz sıkıntılarda elini taşın altına sokacak, arada da oyuna girip osimhen'den dakika çalabilecek 1 soyunma odası liderini tercih ederim. morata gibi gamsıza para vereceğimize icardi'den artanla 1 potansiyele daha maaş verip azdan çoğu çıkarmayı tercih ederim. ne kadar inanması üzse de galatasaray'ın da bu memleketin takımı olduğunu idrak etmek gerekir, yoksa 22 yaşında pl'den rekor transfer yapan herif bile 40'lık boşnakın yerini dolduramayabiliyor.

ha 5 milyon garanti filan ihanet olur tabi, kendi memleketinde bile taş çatlasın 2 milyona oynayabilecek adam için iyi niyeti o kadar da suistimal etmenin lüzumu yok.
Bu argüman tamamen yanlış yav

yabancı sınırı düşmese icardi kalsın 10 m € maaş alsın oynamasın razı oluruz

hem sınır düşüyor hem osimhen yokken tercih edilmiyor barışı bile oynattık

oynayınca kritik maclarda puan verdik zaten onu anlatmaya gerek yok

ayrıca osimhen lider fln olamaz takımda lider herşeyden önce kendine bakmalı ısınmaya cıkmayan oynamatılmayınca kutlamaya katılmayan adam nasıl lider?

İcardi kalsın diyenler sadece figür için kalsın diyor Galatasarayın başarısı falanda umrunda degil

kalması yönetimin de işine gelir. yüksek paralı forvet aramaktan kurtulacaklar işler kötüye gitse de taraftar kalmasını istedi diyecekler. 3. forvet almaya da gerek yok ahmet kutucu var işte. icardi kalırsa sanki 3. yeni forvet oynayacak.

1 tane asist değil 15 gol ile ligde en çok katkı verenlerden biri ki antalya maçında da girdikten sonra gayet faydalı oynadı, hadi sonradan attıklarını sayma en az 4-5 tane net kritik golü var yedek forvet ne yapacak daha

10 milyona yedek olmaz o ayrı, o kadar istisnası olsun sözleşme bitene kadar
O 15'in yarısı maç bitmişken atılan goller 23-24te çoğu farkı 3, 4 yapan golleri attı. 130 kere yazdım teker hangi maçta olduğunu o gollerin bir daha yazamayacağım

Antalya maçında iyi iş yaptı. Zaten bizim rakibi boğduğumuz gole ihtiyacımız olduğu anlarda iş yapma ihtimali war koşmasına gerek kalmadığı için ama Okan küsmesin diye 1 farklı öndeyken de oyun alıyor. O zaman iş yapma ihtimali 0. Mesela bu sezon ilk Liverpool fb maçlarında baskı yiyoruz ilerde 50 metre alan war Icardi niye oyuna giriyor. Top tutamıyor koşamıyor, geri kalan 9 adamı ekstra yoruyor.

Geri
Üst Alt