#9 Mauro Icardi

Bertuğ, u23 kanat forvet + uygun maaşa veteran Icardi. Her tipten oyuncun oluyor. Olmazsa olmaz demiyorum ama dediğim rolde kalıyorsa kalsın işte. Osimhen Icardi Kutucu gibi rotasyon olacaksa istemem.
Icardi kalırsa santfor alınmaz. Zaten kalırsa yabancı yedek ihtimali direkt bitiyor

Olması gereken Osimhen+ atletik yabancı yedek+ yerli yedek

okan ve icardiyi savunmak için yazacak bir şey olmadığı için tabi ki emoji ve küfür imalı şelyer dışında post atılamıyor yorma kendini uğurcum

Icardi kalırsa santfor alınmaz. Zaten kalırsa yabancı yedek ihtimali direkt bitiyor

Bertugun kariyerini bitirme projesi sanırım cocugu icardi varken alıp 3. forvete koyacaklar :d

yazacaksan yaz aynı emojileri atıp durma
Yav amma kafa ütüledin ya Icardi de Icardi diye

Adamı seviyoruz kardeşim her şey sportif başarı veya FB'nin şampiyon olamaması mı

Gol atıp gol sevincini "Aşkın Olayım" ile yaptığında bütün tribünler,özellikle de çocuklar kendinden geçiyor inanılmaz bir aurası var nasıl görmüyorsun bunu

Orhan Uluca bile,Icardi'ye sempati duyduğum kadar hiçbir GSli futbolcuya sempati duymadım diyor o kadar eleştirmesine rağmen

Yav amma kafa ütüledin ya Icardi de Icardi diye

Adamı seviyoruz kardeşim her şey sportif başarı veya FB'nin şampiyon olamaması mı

Gol atıp gol sevincini "Aşkın Olayım" ile yaptığında bütün tribünler,özellikle de çocuklar kendinden geçiyor inanılmaz bir aurası var nasıl görmüyorsun bunu

Orhan Uluca bile,Icardi'ye sempati duyduğum kadar hiçbir GSli futbolcuya sempati duymadım diyor o kadar eleştirmesine rağmen
Bana ne Orhan'dan Sarpçım

Valla senin benim gördüğümü yönetimle hoca görmüyorsa yapacak bir şey yok. Osimhen Icardi + x bir isimle sezon açacaklarsa ben de eleştiririm.

Valla senin benim gördüğümü yönetimle hoca görmüyorsa yapacak bir şey yok. Osimhen Icardi + x bir isimle sezon açacaklarsa ben de eleştiririm.
Dursun'la Okan görüyor zaten de sorun Icardi'nin kendisi

Okan Avrupa'da ilk 11 oynatmayı tamamen bıraktı. Biliyor ne olduğunu ama küsmesin diye oyuna alıp duruyor.

Dursun Muslera'ya geçen sezon aynısını çekti. Ama taraftar seviyor başıma ihale almayayım kafasına girdi

Dursun'la Okan'a kalsa gönderirler. Taraftar ve Icardi'nin kendisi işi bozuyor.

O 15'in yarısı maç bitmişken atılan goller 23-24te çoğu farkı 3, 4 yapan golleri attı. 130 kere yazdım teker hangi maçta olduğunu o gollerin bir daha yazamayacağım

Antalya maçında iyi iş yaptı. Zaten bizim rakibi boğduğumuz gole ihtiyacımız olduğu anlarda iş yapma ihtimali war koşmasına gerek kalmadığı için ama Okan küsmesin diye 1 farklı öndeyken de oyun alıyor. O zaman iş yapma ihtimali 0. Mesela bu sezon ilk Liverpool fb maçlarında baskı yiyoruz ilerde 50 metre alan war Icardi niye oyuna giriyor. Top tutamıyor koşamıyor, geri kalan 9 adamı ekstra yoruyor.
Uğür abi farkı 3-4 yapan golleri attı diyorsun sonra da 1 farkla öndeyken iş yapma ihtimali yok diyorsun

Bu adam ne zaman atıyor peki farkı 3-4 yapan golleri

Uğür abi farkı 3-4 yapan golleri attı diyorsun sonra da 1 farkla öndeyken iş yapma ihtimali yok diyorsun

Bu adam ne zaman atıyor peki farkı 3-4 yapan golleri
Biz 1 farkla öndeyken rakip bastırıyor pts alma ihtimali war. 3-4 farkta ise hawluyu attıkları için olabilir mi Sarpçım

Dursun'la Okan görüyor zaten de sorun Icardi'nin kendisi

Okan Avrupa'da ilk 11 oynatmayı tamamen bıraktı. Biliyor ne olduğunu ama küsmesin diye oyuna alıp duruyor.

Dursun Muslera'ya geçen sezon aynısını çekti. Ama taraftar seviyor başıma ihale almayayım kafasına girdi

Dursun'la Okan'a kalsa gönderirler. Taraftar ve Icardi'nin kendisi işi bozuyor.
Icardi'nin sevilen figür olması elbet pozitif ayrımcılık yaptırıyordur da bu tip bir çıkarım yapmayı abartı buluyorum ben zaten. Dursun Özbek de Okan Buruk da sezon boyu bir tomar dayak yiyor tercihleri yüzünden. Icardi'nin mutluluğu o kadar da umurlarında olmaz yani.

Nedenini bilmiyorum ama ben Icardi'nin kalmasını istiyorum.Belkide adı güç gösterisidir.
Yeterli yaz idmanlarına zamanında gelsin.Herşeyi zamanında yapsın.

Geri
Üst Alt