#9 Mauro Icardi

selçuk 2 şampiyonluğa direkt etki etmiş ama icardinin 25 gol 9 asistle oynadığı sezon adam yerine konmuyor tek sezonluk topçu oluyor hea sebebi de 1-0dan 2-0 yapan golleri atması :asd:

ulan hiç icardiyi savunmaya niyetli değilim ama argümanlar buna zorluyor insanı aynı OB konusunda olduğu gibi

O kadar büyük bir adam ki kraldi,kendisini her gördüğümüzde böyle alttan bakıyoruz :

16414 (3).webp

selçuk 2 şampiyonluğa direkt etki etmiş ama icardinin 25 gol 9 asistle oynadığı sezon adam yerine konmuyor tek sezonluk topçu oluyor hea sebebi de 1-0dan 2-0 yapan golleri atması :asd:

ulan hiç icardiyi savunmaya niyetli değilim ama argümanlar buna zorluyor insanı aynı OB konusunda olduğu gibi

bu arada yürütülmesi gereken mantık aslıdna selçuka deniyorsa icardiye denmeli değil

selçuk gibi icardi gibi bize iyi hizmetlerde bulunmuş isimlere böyle hakaretlerde de bulunulmaması

millet hep olumsuzdan bakıyor meselelere

selçuka da icardiye de hakaret etmemek hiç ihtimal dahilinde değil sanki

Birader seninle samimiyetimiz de war niye alıntı atmadan mesaj yazıyorsun

Benim farkı 3 4 yapan gol argümanımı saçma buluyorsan sana bir soru sorayım.

Fb 3 farklı öndeyken 85. dakikada fbye penaltı çalınmasını mı tercih edersin yoksa fb berabereyken fbye penaltı çalınmasını mı?

Maç alan, puan alan golle farkı 4 yapan golün farkını anlamanız ne yapmam lazım size çıldırtıyorsunuz adamı yemin ederim

Yedek kalmayı dert etmeyecekse kalmasında bir mani görmüyorum açıkcası. Ölüsü bile 15 tane attı bu sezon ligde az biraz toparlarsa 20leri görebilir. Osimhenin arkasında beklemeyi kabullenmesi lazım ama burası mühim. Bu sezon bazı maçlarda yedek kaldığını öğrenince ısınmaya vs çıkmamış söylentiler doğruysa bu tavrını sürdürecekse yolları ayırmak en mantıklısı

Birader seninle samimiyetimiz de war niye alıntı atmadan mesaj yazıyorsun

Benim farkı 3 4 yapan gol argümanımı saçma buluyorsan sana bir soru sorayım.

Fb 3 farklı öndeyken 85. dakikada fbye penaltı çalınmasını mı tercih edersin yoksa fb berabereyken fbye penaltı çalınmasını mı?

Maç alan, puan alan golle farkı 4 yapan golün farkını anlamanız ne yapmam lazım size çıldırtıyorsunuz adamı yemin ederim
yazmağa başlamıştım sonradan üşendim alıntı atmaya ya anlam arama cnm :D

Icardi'yi sevmeyenler gitsin taraftarlığını sorgulasın. Rakiple aynı ağzı kullanarak yazmaya utanmıyorlar.

Bir Çin atasözü derki; pirincin içindeki siyah taştan korkma, beyaz taştan kork.

Bu başlık beyaz taş dolu...

bu arada yürütülmesi gereken mantık aslıdna selçuka deniyorsa icardiye denmeli değil

selçuk gibi icardi gibi bize iyi hizmetlerde bulunmuş isimlere böyle hakaretlerde de bulunulmaması

millet hep olumsuzdan bakıyor meselelere

selçuka da icardiye de hakaret etmemek hiç ihtimal dahilinde değil sanki
Selçuk'a sövüp Icardi'ye toz kondurmayanlara anlat. Ben en azından ikisine de sövüyorum.
yazmağa başlamıştım sonradan üşendim alıntı atmaya ya anlam arama cnm :D
Soruya cevap versene.

şu maçlarda direkt etkisi var, hatta galibiyetlerin başrolü sencesi bencesi yok

bu yılki gollerinin çoğu maçlar rahatken atılan goller onda sende hemfikirim ben de yazdım birkaç kez ama 23-24 için katılmam mümkün değil

hadi gönlün olsun diye samsun maçını falan eklemedim 3-0dan 3-2 olmuştu 4-2 yapmıştı mesela, o maç daha sıkıntılı hale gelebilirdi

@Uğur İz

1779029458894.webp

Selçuk'a sövüp Icardi'ye toz kondurmayanlara anlat. Ben en azından ikisine de sövüyorum.

Soruya cevap versene.

ben selçuka da icardiye de sövmediğim için kendimden sorumluyum

ikisine söven hakaret eden galatasaraylıyı cidden sosyal rahatsızlık sahibi görürüm

bel selçukun ne fenere yattığını ne de bize ekstra bilendiğini düşünüyorum ki elimde delil olmadan kimseye böyle imada bulunmam

selçukun tdliğini beğenmeyebilirim, 2 2015 gibi artık gitmeli diyebilirim, tıpkı senin icardi için son 2 yıldaki eleştirilerinin çoğuna katıldığım gibi

ama bir insan, bir galatasaraylı niye icardiye sinsi narsist obez der ki

bu yılki gollerinin çoğu maçlar rahatken atılan goller onda sende hemfikirim ben de yazdım birkaç kez ama 23-24 için katılmam mümkün değil

hadi gönlün olsun diye samsun maçını falan eklemedim 3-0dan 3-2 olmuştu 4-2 yapmıştı mesela, o maç daha sıkıntılı hale gelebilirdi

@Uğur İz

Ekli dosyayı görüntüle 323259
pendik maçındaki gol tek başına kilidi açmanın tanımı olarak gösterilir

zaten kazanıyorduk diyip küçümsenen çok icardi katkısı var hatta bu sezon bile var, kritik anlarda sürekli gerekeni yapan bi adam olmayınca neler yaşandığını unuttu artık millet, antalya maçında örneğini yaşıyorduk da ucuz atlattık

atlatmamızda icardi katkısı olması da işin ayrı bi manidar tarafı :asd:

Okan Buruk inşallah dik durur da veda edilir. Onun da istediğini sanmıyorum. Icardi'nin de biraz sevgisi varsa " yetersizim " diye affını ister.
Forma sattırıyor eyvallah da 1 UCL galibiyeti 2.1 milyon euro.
Derbilerde golü geçtim pozitif etkisi bile yok. Hatta görece zorlu maçlar dahil. UCL'de zerre katkısı olmadı ve olmayacak.
Hani kalsın yedek olsun desen yine bir geçerliliği yok. Çok güçlü bir figür olduğu için de mecburiyetten oynatacaksın ve yine zarar göreceksin.
Maddi olarak az çok karşılığı olur ama saha içinde full zarar verecek. Illa kalacaksak teknik heyete girsin veya sd olsun. Gerçi Okan hoca büyük ihtimalle yine istemez ama sahanın içine oyuncu olarak girmemeli.
Seneye bize karşı her takım daha da bilenecek daha da koşacaklar daha da fizikli ve temaslı oynayacaklar. Sadece lig olsa yine idare edersin ama Çarşamba gecesi UCL oynayıp Cumartesi akşamı hadi Icardi için de koşun diyemeyiz. Bize önde it gibi ısıran oyuncular lâzım. Açın izleyin abi. 4. golden önce yine aynı fener maçındaki gibi adama bomboş orta imkanı verdi. Tek fark fener maçında gol oldu. Adamın koşmaya dermanı yok hâlâ kalsın kalsın.

@Uğur İz

Ekli dosyayı görüntüle 323259
Yaw ahbap jk maçında sakatlanana kadar iyiydi diyorum zaten. Üstteki 6 noktaya katkı vermedi diyen yok ki.

Geri kalan kırmızılara da Paşa maçı dışında katılıyorum ve bunun çok az olduğunu söylüyorum.

Zaten fb maçından sonra 4 maç falan olmamasına rağmen 3 g 1 b gelmiş ki Halil'le Ali Turap'la oynadığımız Sivas maçı falan war onda. Zaha Trabzon maçında yerini bulmuştu forwette. Onunla devam etsek daha rahat şampiyon olurduk. (Paşa maçında katkısı Icardi'den büyük 10 kişi kalmasalar nah dönerdi o maç)

Aga bence Uğur'u ikna etmeye çalışmayın, sevgili Uğur benim hayatımda gördüğüm en koyu fener düşmanı olabilir hsdhadssd

ŞL'yi kazanacaz ama Fener şampiyon olacak ok mu diye sorsan bi düşünür ve gerçekten yok fener şampiyon olmasın boş ver zurnupayı diyebilir :asd:

Haliyle Fener'in ekmeğine yağ sürme ihtimali olan 1 gr hiçbir şeye tahammülü yok

Bugün İcardi ilk 1.5 yılındaki gibi olsa en çok Uğur burada gitmesin lan deli misiniz derdi

ben selçuka da icardiye de sövmediğim için kendimden sorumluyum

ikisine söven hakaret eden galatasaraylıyı cidden sosyal rahatsızlık sahibi görürüm

bel selçukun ne fenere yattığını ne de bize ekstra bilendiğini düşünüyorum ki elimde delil olmadan kimseye böyle imada bulunmam

selçukun tdliğini beğenmeyebilirim, 2 2015 gibi artık gitmeli diyebilirim, tıpkı senin icardi için son 2 yıldaki eleştirilerinin çoğuna katıldığım gibi

ama bir insan, bir galatasaraylı niye icardiye sinsi narsist obez der ki
Sinsiyi sözleşme almak için hiç kullanmadığı Twitter hesabını aktif edip paylaşım yaptığı için, kamptan yırtmek için karım kanser yalanı attığı için

Narsisti Osimhen'le birlikte oynama talebi için

Obezi de kilo vermediği için demiş olabilir mi

Sadece soruyorum.

@Veli Baltacı selçuk'a benden fazla söven adamsın laykın güldürüyor beni.

hayır zaten bir maçın ilk golünü atmak ile 3. golünü atmak değer olarak nasıl ölçülebilir ki? böyle düz bir korelasyon nasıl olabilir? her maçın ayrı değeri, ayrı önemi var. bjk'a 1 gol ile şampiyonluk kaybettiğimiz sezonda 1 gol = 1 puana bedeldi. belki bu sene de öyle olabilirdi?

gs-balçova yaşamspor maçı 9-0 bitti. o zaman o maçın ilk golü mükemmel önemli,

gs-rize maçı 3-0 bitti, o maçın 3. golü önemsiz? böyle mantık mı olur?

ee 3-0'dan 3-3 puan kaybediyorsun yeri geliyor kasımpaşa maçı örneği gibi? o zaman o 3. gol önemsiz mi oluyor maçı 3-0 yaptı diye? :d

20-21'de 1 gol ile şampiyonluk kaybedildi, keşke 6-1 yendiğimiz bir maçı 7-1 yenseydik de şampiyon olsaydık o zaman?

işin özeti, herkes istediği yere çekiyor bu saçmalığı. gol önemsiz diye bir şey mi olur? gidin bi temiz hava alın bence.

Sinsiyi sözleşme almak için hiç kullanmadığı Twitter hesabını aktif edip paylaşım yaptığı için, kamptan yırtmek için karım kanser yalanı attığı için

Narsisti Osimhen'le birlikte oynama talebi için

Obezi de kilo vermediği için demiş olabilir mi

Sadece soruyorum.

@Veli Baltacı selçuk'a benden fazla söven adamsın laykın güldürüyor beni.

bunalrın hepsi varsayım işte reis

yani elimizde bunları ispat edecek deliller olmadığı sürece galatasaraylıya düşen en azından hakaret etmemektir bak sevmek bile demiyorum

hagi ile kulübün para anlaşmazlıkları olurdu açıkçası menajeri fifayla tehdit ederdi, melo da kampa gelmeyi sevmezdi vs.

yani demem o ki oluyor bunalr futbolcularda

hepsine hakaret etsek sonu gelmez

mesela terim ki yaşayan en büyük efsanedir bence medyayı çok yönlendiriyordu özellikle zayıf yabancı hocalara karşı

ama bu bir tespit benim açımdan terime hakaret etmemi gerektirecek bir durum değil

Geri
Üst Alt