#9 Mauro Icardi

Yaw ahbap jk maçında sakatlanana kadar iyiydi diyorum zaten. Üstteki 6 noktaya katkı vermedi diyen yok ki.

Geri kalan kırmızılara da Paşa maçı dışında katılıyorum ve bunun çok az olduğunu söylüyorum.

Zaten fb maçından sonra 4 maç falan olmamasına rağmen 3 g 1 b gelmiş ki Halil'le Ali Turap'la oynadığımız Sivas maçı falan war onda. Zaha Trabzon maçında yerini bulmuştu forwette. Onunla devam etsek daha rahat şampiyon olurduk. (Paşa maçında katkısı Icardi'den büyük 10 kişi kalmasalar nah dönerdi o maç)
katılmıyom uğurcum, zaha forvette 1 maç denk geldi de iyi oynadı diye öyle olmuyor. sen felaket tutulmuşun ve geri dönüşü yok bu işin :asd:

bunalrın hepsi varsayım işte reis

yani elimizde bunları ispat edecek deliller olmadığı sürece galatasaraylıya düşen en azından hakaret etmemektir bak sevmek bile demiyorum

hagi ile kulübün para anlaşmazlıkları olurdu açıkçası menajeri fifayla tehdit ederdi, melo da kampa gelmeyi sevmezdi vs.

yani demem o ki oluyor bunalr futbolcularda

hepsine hakaret etsek sonu gelmez

mesela terim ki yaşayan en büyük efsanedir bence medyayı çok yönlendiriyordu özellikle zayıf yabancı hocalara karşı

ama bu bir tespit benim açımdan terime hakaret etmemi gerektirecek bir durum değil
Valla Wanda'da kanserlik 1 durum görmüyorum storylerinde gayet makara takılıyor 2 senedir. Varsayım denemez gayet yalan söylediler tepki gelmesin diye.

Melo'da da aynı huy vardı doğru. Yaz idmanlarına geç gelirdi. 12-13 Manu depinde ayakta duramıyordu Selçuk Hamit toplamaya çalışıyordu

Evet her an 1+1 açıklanabilir, safları sıkı tutalım. Haydi Cimbom.

Şu maçta icardi ye birşey söylemek de tam komedi. Takım sağa sola geriye yapmaktan başka ne yaptı da icardi kötü oldu

Son maci olur heralde , ben icardinin bizde 2-3 milyon maasa kalacagina inanmiyorum. Bana kalsa suanki formuna bakarsak yabanci kontenjan icin gereksiz olur. Sonucta bizi yeni sezon yine yorucu bir sezon bekliyor

Hâlâ Icardi diyenler aşko kuşko stada giden goygoy tayfa.

Sevgilisiyle aşkın olayım söyleyecek romantizm peşinde.

Stadın girişine kocaman yazalım

"Aslolan Galatasaray'dır"

"Sizi buraya getiren yetenekleriniz kalmanızı sağlayacak olan ise karakterinizdir"

Yılda 10m euro kazanan birisi fizik olarak iyi olmak zorundadır.

Romantizme ve duygusallığa bir yerden sonra dur demek lazım büyük kulüp olduğunu söylüyorsan.

Ağzı güzel laf yapıyor Icardi'nin ama bu sezon kaç defa oynamadığında maç sonu takımla sevinmeyip içeri giren adam da kendisiydi mesela. Milletin kalmasını istememesi şımarıklıktan ya da düşmanlıktan falan kaynaklanmıyor.

Romantizme ve duygusallığa bir yerden sonra dur demek lazım büyük kulüp olduğunu söylüyorsan.

Ağzı güzel laf yapıyor Icardi'nin ama bu sezon kaç defa oynamadığında maç sonu takımla sevinmeyip içeri giren adam da kendisiydi mesela. Milletin kalmasını istememesi şımarıklıktan ya da düşmanlıktan falan kaynaklanmıyor.
Yarın osimhen bunun gibi olsun onuda istemem

Şu maçta icardi ye birşey söylemek de tam komedi. Takım sağa sola geriye yapmaktan başka ne yaptı da icardi kötü oldu
Bu maçta da hâlâ Icardi'ye mi sallayan var 😀

Bence de kalmasın, zirvede bıraksın gitsin ama şu maçta da Icardi'ye sallamazsın yani. Harry Kane gelse şu maçta performans veremez. Osimhen insanların beklentisini çok farklı yerlere çıkarttı maalesef.

Geri
Üst Alt