#9 Mauro Icardi

Açıklamaya bakılırsa, hocanın pek gönlü yok Icardi konusunda. Okan hoca genelde bir oyuncuyu istiyorsa açıkça soyler. "Kendisini çok seviyoruz. Kalmasını istiyoruz." falan der. Böyle bir cümle kurmamış. Başkana muhtemelen toplantıda Icardi'yi düşünmediğini veya ilk 11'de şans vermeyeceğini söyledi. Yabancı kuralı da sıkıntı.

Benim tahminimce Icardi'ye eski maaşının yarısından daha düşük bir maaş önerilecek ve ilk 11 garantisi verilmeyecek.

Icardi'nin bunu kabul edeceğini sanmıyorum. Kendisini çok seviyorum. Ayrılık işi üzer beni ama, eğer bu adam gelecek sene ıslıklanırsa daha çok üzülürüm.

Sözün özü; bence büyük ihtimalle gidecek.

1779051207200.webp

Hem kuraldan dolayı hem mevcut durumundan dolayı eğer uzatırsak büyük salaklık yaparız.

Kendisini çok seviyoruz ama iyi ayrılmak kötü ayrılmaktan daha iyidir. Hikaye uzarsa kötü sonuçlanma ihtimali artar.

Antreman yapmayı sevmeyen sezon içinde 34 yaşında olacak bi İcardi artık misyonunu tamamladı.

Osimhen sakatlandığında yerine ilk aşamada düşünülmedi bile,oynadığındada fayda sağlamadı şu durum bile uzatmama nedeni

Galatasaray'da iyilikten, güzellikten, kupadan, şampiyonluktan başka bir şey getirmeyen, Galatasaray'a hiçbir zararı olmayan, aksine 2 sene sırtında taşıyan, Galatasaray'a gelmek için 4-5 katı maaş tekliflerini elininin tersiyle iten, Galatasaray için çapraz bağını sahada bırakan, eğer sakatlandıysa Galatasaray için oynarken sakatlanan, Galatasaray tarihinin en golcü yabancı futbolcusu olan, yerden yere vurulduğu bu sezon bile 16 gol atan Icardi'nin, kendisine küfreden Galatasaraylılara sorması gereken tek soru;

kriz-rage.png

Ligde 5 mağlubiyetimiz var 4 tanesinde Icardi ilk 11 çıkmış. Şampiyonlar liginde lig aşamasında içerde tek yenilgimiz var Icardi ilk 11 çıkmış. 10 kişi oynatıyor görün artık hiçbir katkısı yok. Hiçbir takım 10 kişi oynamaya dayanamaz. Amasız fakatsız gitmeli. Sınırsız kontenjan bile olsa tek maçta bile oynamasını istemem. Sahada boşboş yürüyen, 10 kişi oynatan kimseye ihtiyacımız yok. 2 yıl önceki katkıları için teşekkürler.

Kralla yeni 1 sözleşme yenileme haberleri bizi şu şekilde mutlu ediyo yav :D

Kasımpaşa maçı :

Gol: 0
Toplam Şut: 0
İsabetli Şut: 0
Engellenen Şut: 0
Ofsayt: 1
Asist: 0
Asist Beklentisi (xA): 0.00
Kilit pas: 0
Orta (İsabetli): 1 (0)
İsabetli Pas: 7/12 (%58)
Rakip yarı sahadaki paslar (isabetli): 2/7 (%29)
Kendi yarı sahasında pas (isabetli): 5/5 (%100)
Uzun Top (isabetli): 1/2 (%50)
Topla Buluşma: 17
Top Sürme (Başarılı): 1 (0)
Kendisine Yapılan Faul: 0
Top Kaybı: 8
Toplam taşıma mesafesi: 6.0 m
Topla İlerleme: 1
Toplam ilerleme: -6.0 m

Bunun kalmasını isteyenin Galatasarayliligindan şüphe duyarim

Kasımpaşa maçı :

Gol: 0
Toplam Şut: 0
İsabetli Şut: 0
Engellenen Şut: 0
Ofsayt: 1
Asist: 0
Asist Beklentisi (xA): 0.00
Kilit pas: 0
Orta (İsabetli): 1 (0)
İsabetli Pas: 7/12 (%58)
Rakip yarı sahadaki paslar (isabetli): 2/7 (%29)
Kendi yarı sahasında pas (isabetli): 5/5 (%100)
Uzun Top (isabetli): 1/2 (%50)
Topla Buluşma: 17
Top Sürme (Başarılı): 1 (0)
Kendisine Yapılan Faul: 0
Top Kaybı: 8
Toplam taşıma mesafesi: 6.0 m
Topla İlerleme: 1
Toplam ilerleme: -6.0 m

Bunun kalmasını isteyenin Galatasarayliligindan şüphe duyarim
Dun bana gore oynamasinin ve sane vs ile 11 cikmasinin nedeni Icardi gol atsin icindi, takim zaten kafada sezonu bitirdi, yinede ilk yarida o yuklendigimiz yerde gol bulsak mac farkli gelisirdi.

Ama kutlamalarda olusan duygusalligi biraz frenlemistir cogu kiside dunku mac, onemsenmeyen mac olsa bile.

Dun bana gore oynamasinin ve sane vs ile 11 cikmasinin nedeni Icardi gol atsin icindi, takim zaten kafada sezonu bitirdi, yinede ilk yarida o yuklendigimiz yerde gol bulsak mac farkli gelisirdi.

Ama kutlamalarda olusan duygusalligi biraz frenlemistir cogu kiside dunku mac, onemsenmeyen mac olsa bile.

Icardi'yle güzel bir şekilde vedalaşma vakti geldi de geçiyor.

Icardi'yi tutup üstüne seneye Icardi var diye forvet almazlarsa vallahi öyle bir yandık ki anlatamam.

Icardi'yle güzel bir şekilde vedalaşma vakti geldi de geçiyor.

Icardi'yi tutup üstüne seneye Icardi var diye forvet almazlarsa vallahi öyle bir yandık ki anlatamam.
Yanlis bir planlama olur, sert zor kararlari veremiyoruz sonucu cikar acikcasi.

Ben cok buyuk ihtimalle yenilemeyecegimizi dusunuyorum. Bunu gormemek imkansiz. Adam da aptal degil yani bu is nasil oluyor biliyordur + icardi de biraz kizlarina yakin olmak icin bir seyler yapmak istiyordur.

adami onore et zaten, zirt pirt davet et, taraftarin da cok hosuna gider, kuluple-icardi iliskisiyle takim iki farkli durum cunku.

Tekrar tekrar söylüyorum, İcardi değil X bir "sadece santrafor" oynayabilen bir oyuncu olsaydı da yine gitmeli derdim.

10+4 denilen garabet kuralda yedek santrafor oyuncu ya kanat forvet tipi farklı alanlarda da oynayabilmeli ya da kule tipi bir santrafor falan olup sana farklı alternatifler sunabilmeli.

İcardi yedek oturacak bir oyuncu değil. İcardi gibi oyuncuları aldığında ya ilk 11 oynatırsın ya da gönderirsin. Yedekte İcardi varken gidip Bertuğ'u da oyuna alamazsın.

Bugün oğlanın okul çocuklara 19 Mayıs nedeniyle forma giyebilirsiniz dedi 800 kişilik okulda abartmıyorum 600 civarı Galatasaray formaı çocuk vardı en az 500 ü İcardi . Bu topraklarda yaptığı şey gerçekten inanılmaz herşey için teşekkürler kaptan umarım hep mutlu olursun

Geri
Üst Alt