#9 Mauro Icardi

Muazzam bir enstantane. Işık hüzmesiye birlikte zuhur etmiş gibi. Fena bir fotograf.

card.webp

Ya bu gider, ya şampiyonluk. Bu kadar net aslında herşey.
Hala güzellemeler, popstar gibi fotoğraflar bilmem neler. Saçma sapan işler. Bu sene ıslıklanmadıysa şansına ve taraftarın sabrına dua etsin.
Hala gitsin mi kalsın mı tartışmalarının olması biie inanılmaz.
Güzeldi,artık güzel değil. Bitti ve gitmeli.

Bu adam şimdi tüm yaz gezecek. Zaten genel olarak az çalışıyor bir de free agent olduğu için artık hiç çalışmaz o dönemde.

Bence yolları ayırmak için en ideal vakit şimdi. Yazmayayım diyorum ama kendisinin içinde yer almadığı galibiyetlerde doğru dürüst sevinmemesi paylaşım yapmaması, oyuna girmeden doğru dürüst ısınmaması, maç sonu takımla kutlamalara katılmayıp doğrudan soyunma odasına gitmesi falan bunları unutmamak lazım. Bizim onu sevdiğimiz kadar onun şu an bizi sevdiğini düşünmüyorum. En azından bu sezon için konuşursak tavırlarını hiç tasvip edemem ve kimse de etmemeli.

Duygusal bir bağımız var Icardi ile ama bu duygusallığı kullanmasına da izin verilmemeli, ne yönetim ne hoca ne de taraftar tarafından.

Bu hikaye uzarsa her taraf için kötü sonuçlanacak bu çok belli artık. O yüzden güzel ayrılalım güzel hatırlayalım.
Ne guzel yazmissiniz hocam kırmadan dökmeden emeklerine de tesekkur ederek. Yeni isimler bulmaya üşenmemeliyiz kalkıp eskilerden biri gelmez umarım

Suni gündem ayıp olmasın diye tahmin ediyorum.

Efsane isimlerin vakti zamanı geldiğinde ayrılmasından yanayım. Yoksa işin tadı kaçıyor. Bunun örneklerini çok gördük. Benzerini yaşamaya gerek yok.

Bambu ormanında bir yürüyüşü var, efsane ya, helal be Icardi.

1+1 h.o.

Mauro Icardi, Juventus'un alternatif seçenekleri arasında yer alıyor. Icardi, Galatasaray ile anlaşamazsa İtalya ligine dönebilir. (Corriere della Sports)

Eşyalarını toplamaya veya torun baskısıyla istediği yeni sözleşmeyi imzalamaya gelmiştir.

Kılıçdaroğlu tadı vermeye başladı artık. Tam kırtulduk derken yine başlayacaz anlaşılan.
Sezon içinde tatili bitmeyen herif kedi gibi İstanbul'da bekliyor.
Gönderin abi hiç mi akıl yok sizde ya. Yan gelip yatacak 2 sene.
Bunu nasıl göremiyorsunuz ya? Bütün herşeyi alt üst etmeyi nasıl başarıyorsunuz. Ne güzel sözleşmesi bitmiş işte daha neyin peşindesiniz?

Geri
Üst Alt