Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 51.980
- 33.484
- 3.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne guzel yazmissiniz hocam kırmadan dökmeden emeklerine de tesekkur ederek. Yeni isimler bulmaya üşenmemeliyiz kalkıp eskilerden biri gelmez umarımBu adam şimdi tüm yaz gezecek. Zaten genel olarak az çalışıyor bir de free agent olduğu için artık hiç çalışmaz o dönemde.
Bence yolları ayırmak için en ideal vakit şimdi. Yazmayayım diyorum ama kendisinin içinde yer almadığı galibiyetlerde doğru dürüst sevinmemesi paylaşım yapmaması, oyuna girmeden doğru dürüst ısınmaması, maç sonu takımla kutlamalara katılmayıp doğrudan soyunma odasına gitmesi falan bunları unutmamak lazım. Bizim onu sevdiğimiz kadar onun şu an bizi sevdiğini düşünmüyorum. En azından bu sezon için konuşursak tavırlarını hiç tasvip edemem ve kimse de etmemeli.
Duygusal bir bağımız var Icardi ile ama bu duygusallığı kullanmasına da izin verilmemeli, ne yönetim ne hoca ne de taraftar tarafından.
Bu hikaye uzarsa her taraf için kötü sonuçlanacak bu çok belli artık. O yüzden güzel ayrılalım güzel hatırlayalım.
Hadi icardi tayfa hep birlikte böyle gidiyoruz :şimdi bu videoyu görüp zayıflamış oleyy derler