#9 Mauro Icardi

İcardiyi kimse istemezken ben istedim la burda. Sorunlu dedi herkeski evet sorunluydu ama bize golcü lazimdi o dönem

Bu herif belini donduremiyor daha. Topa bile vuramiyor. Bunun nefretle ilgisi yokki. Adam koca bir bosluk takimda
Doğrudur. Alternatif çözümler lazım. Icardi'yi kötülemek kolay, tamam hem fikiriz. Peki çaresi ne? @Recep Buruk dediği gibi 4 6 0 mı mesela?

Göztepe ve Kocaeliye karsi ilk 11 de olursa o iki macin 1 taneainde puan kaybi garanti

Doğrudur. Alternatif çözümler lazım. Icardi'yi kötülemek kolay, tamam hem fikiriz. Peki çaresi ne? @Recep Buruk dediği gibi 4 6 0 mı mesela?
Ahmet kutucu oynasın birşeyler yapılsın. Forvet değil mi bu Ahmet. Niye aldık biz bunu 6 milyon Euro'ya. Yetersiz görülüyorsa neden devre arası gonderilmedi

Ahmet kutucu oynasın birşeyler yapılsın. Forvet değil mi bu Ahmet. Niye aldık biz bunu 6 milyon Euro'ya. Yetersiz görülüyorsa neden devre arası gonderilmedi
Haklısın. Mesela Aspirilla neden alındı oynamayacak ise? Ahmet oynayabilir, bu da bir alternatif, fakat 2 tane topu ıskalasın bu sefer Ahmet'e saracaklar. Zor bir süreç. En azından ilerde koşar filan belki.

Haklısın. Mesela Aspirilla neden alındı oynamayacak ise? Ahmet oynayabilir, bu da bir alternatif, fakat 2 tane topu ıskalasın bu sefer Ahmet'e saracaklar. Zor bir süreç. En azından ilerde koşar filan belki.
Yav denesin en azından. İcardinin sahada gezecegini benim babamnemde biliyor. Adam oyundan bile cikmiyor

Bu sezonki icardi :

14617 (12).webp

sezon sonu uygun şekilde vedalaşırız umarım.

sözleşme uzatmak çok yanlış olur

Adam utanır yalandan bi koşu falan atar yaw hiç bir şey yapmadı maç boyu

Güzel şekilde vedalaşmaya da gerek yok. 7 puan olacak farklardan sayesinde şampiyonluk verecez

Geri
Üst Alt