Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.903
- 11.752
- 1.993
Besleyemiyormuşuz. Aynen 85 kilo falan vardır eminim şu an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğrudur. Alternatif çözümler lazım. Icardi'yi kötülemek kolay, tamam hem fikiriz. Peki çaresi ne? @Recep Buruk dediği gibi 4 6 0 mı mesela?İcardiyi kimse istemezken ben istedim la burda. Sorunlu dedi herkeski evet sorunluydu ama bize golcü lazimdi o dönem
Bu herif belini donduremiyor daha. Topa bile vuramiyor. Bunun nefretle ilgisi yokki. Adam koca bir bosluk takimda
Ahmet kutucu oynasın birşeyler yapılsın. Forvet değil mi bu Ahmet. Niye aldık biz bunu 6 milyon Euro'ya. Yetersiz görülüyorsa neden devre arası gonderilmediDoğrudur. Alternatif çözümler lazım. Icardi'yi kötülemek kolay, tamam hem fikiriz. Peki çaresi ne? @Recep Buruk dediği gibi 4 6 0 mı mesela?
Haklısın. Mesela Aspirilla neden alındı oynamayacak ise? Ahmet oynayabilir, bu da bir alternatif, fakat 2 tane topu ıskalasın bu sefer Ahmet'e saracaklar. Zor bir süreç. En azından ilerde koşar filan belki.Ahmet kutucu oynasın birşeyler yapılsın. Forvet değil mi bu Ahmet. Niye aldık biz bunu 6 milyon Euro'ya. Yetersiz görülüyorsa neden devre arası gonderilmedi
Yav denesin en azından. İcardinin sahada gezecegini benim babamnemde biliyor. Adam oyundan bile cikmiyorHaklısın. Mesela Aspirilla neden alındı oynamayacak ise? Ahmet oynayabilir, bu da bir alternatif, fakat 2 tane topu ıskalasın bu sefer Ahmet'e saracaklar. Zor bir süreç. En azından ilerde koşar filan belki.
Kariyi kendi ayarlıyor ona gerek yok. Ketçap mayonez lazım o eksikKarıda ayarlayalım mı. Eşek yüküyle para alıyor.
ya biz topculugunu tartısıyoruz kardesimKariyi kendi ayarlıyor ona gerek yok. Ketçap mayonez lazım o eksik
Şu an kin duymuyom sözleşme imzalanırsa kin duyabilirimya biz topculugunu tartısıyoruz kardesim
adamın ayıkladıgı karıları kıskanıp kin tutmayın

Boşver nacim futbolu çok buyutuyorsun kafandaSidiki cherif bizde olsa en az beraberlik koparacagimiz maçi bu herif yuzunden kaybettik hala herifte suç yok deniyor.![]()
![]()
Mizahın vakti değil.En yüksek seviyede mücadele ediyor diyor okan