#9 Mauro Icardi

hala mı top gelmiyor ve pozisyon hazırlanmıyor zırvalığı var ya baydı artık

herifin topsuz 10 metre koşmağa mecali yok

takıntılı olduğunuz şahıslara sallamak için bahane uydurmayın
Nasıl top gelmiyormuş yav

Antep maçında golün her türlüsünü kaçırdı kafayla ayakla falan,2 puan kaybettik o maçta bu yüzden

Nasıl top gelmiyormuş yav

Antep maçında golün her türlüsünü kaçırdı kafayla ayakla falan,2 puan kaybettik o maçta bu yüzden
yok dostum sağ kanada yamal sol tarafa da doku fln lazım kralımızın verim vermesi için

yine olmayınca masöre falan sallarlar gerçi bahane çok

yok dostum sağ kanada yamal sol tarafa da doku fln lazım kralımızın gol atması için
Etrafında hiçbir rakip savunmacı olmayacak rahatsız eden

Pas ve ortalar da tam ayağına ve alnına gelecek,öyle pozisyon alıp vurma veya koşuyoluna top atma gibi yorucu aksiyonlar olmayacak Icardi'yi üzecek şekilde

Ve ceza sahası içinde olacak bütün bunlar

Bunları eklemeyi unutmuşsun Cafer abi

yok dostum sağ kanada yamal sol tarafa da doku fln lazım kralımızın verim vermesi için

yine olmayınca masöre falan sallarlar gerçi bahane çok
Etrafında hiçbir rakip savunmacı olmayacak rahatsız eden

Pas ve ortalar da tam ayağına ve alnına gelecek,öyle pozisyon alıp vurma veya koşuyoluna top atma gibi yorucu aksiyonlar olmayacak Icardi'yi üzecek şekilde

Ve ceza sahası içinde olacak bütün bunlar

Bunları eklemeyi unutmuşsun Cafer abi
2 kıymetli ahbabımı Icardi eleştirisi yaparken görmek beni ziyadesiyle sevindirdi

Kendisiyle ilgili duyumlarımı sezon sonunda paylaşacağım, muhtemelen zaten ayrıldığı zaman tüm süreçle ilgili bilgiler ortaya çıkacak
Bildiklerimizi değerli forum üyelerimizle paylaşalım hocam. Gizemli takılmaya gerek yok.

Konuda birisi var ustalar. Konu Icardi, Icardi'nin formsuzluğu, devre arası sözleşme muhabbeti vs. ama adamın yazdığı mesaj hocanın orta saha düşmanı falan olması.

Vefa göstermek önemli bir şey. Taraftar zaten her fırsatta göklere çıkarıyor Icardi'yi. Yine de kaptanı olduğu takımla alakalı hiçbir aksiyon almamasıyla vefayı hak ettiğini düşünmüyorum. Aldığı maaş da ortada. Sözleşme yüzünden böyle yapması çok acı. Çocuklarını 20 yıldır göremeyen Japon askeri muamelesi de komik.

Efsanemiz Muslera ile de biz sene sonları imzalıyorduk kaç kez.

Kaptan adam şimdi şampiyonluk için konsantrasyon zamanı sözleşme sene sonu konuşulur der zaten eğer mevzu bu ise gerçekten.

3 yıl kontratı 33 yaşında kime verdik biz ya.

1+1 olur .

Efsanemiz Muslera ile de biz sene sonları imzalıyorduk kaç kez.

Kaptan adam şimdi şampiyonluk için konsantrasyon zamanı sözleşme sene sonu konuşulur der zaten eğer mevzu bu ise gerçekten.

3 yıl kontratı 33 yaşında kime verdik biz ya.

1+1 olur .
kontrat verilmesi halinde gsyi bırakacak milyonlar var

Geri
Üst Alt