#9 Mauro Icardi

Screenshot_20260403_215317_Facebook.webp

Bakalım akşam belki de Teknik Direktörümüz yeni bir sistem bulup "güçlendirilmiş İcardi'li sistem" herkesi şaşırtabilirler.

Açıkçası şu maçta sana çok ihtiyacımız varken öne çıkamazsan sezon sonu devam etmeye hiç lüzum yok.

Bugün önemli bu maç önemli kral. Belki de 1 sene aradan sonra ilk kez yazıyorum bunları başlığına. Bekliyoruz valla gerekirse 2 senelik sözleşme verelim. O kadar kinlendim ki bu kahpe evlatlarına

inşallah yanıltır ama trabzon maçında oynarsa galatasaray'da son maçı olur gibi hissiyat var. adam izinden geleli kaç gün olmuş boşuna beklentiye girmeyelim

Nerden nereye be, eskiden icardi olmayinca dünyamiz kararirdi simdi oynadi icin aynisi oluyor , icardi kendini bitirdi. Hic bir beklentim yok ama insallah hepimizi göt eder

Sahaya karakter koymazsa eğer, bir daha forma şansı bulmamalı. Galatasaray son bir bucuk yıldır bunun özel hayatı ve kaprislerini çekiyor. Ya taraftarın sevgisini, aldığı paranın hakkını verir ya da güle güle. Çocuklar bundan önce de Galatasaraylı oluyorlardı.

Geri
Üst Alt