Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün önemli bu maç önemli kral. Belki de 1 sene aradan sonra ilk kez yazıyorum bunları başlığına. Bekliyoruz valla gerekirse 2 senelik sözleşme verelim. O kadar kinlendim ki bu kahpe evlatlarına
inşallah yanıltır ama trabzon maçında oynarsa galatasaray'da son maçı olur gibi hissiyat var. adam izinden geleli kaç gün olmuş boşuna beklentiye girmeyelim
Nerden nereye be, eskiden icardi olmayinca dünyamiz kararirdi simdi oynadi icin aynisi oluyor , icardi kendini bitirdi. Hic bir beklentim yok ama insallah hepimizi göt eder
Sahaya karakter koymazsa eğer, bir daha forma şansı bulmamalı. Galatasaray son bir bucuk yıldır bunun özel hayatı ve kaprislerini çekiyor. Ya taraftarın sevgisini, aldığı paranın hakkını verir ya da güle güle. Çocuklar bundan önce de Galatasaraylı oluyorlardı.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.