#9 Mauro Icardi

Adama futbolu unutturanı sucluyorum..Okan'ın elinde kalan Osimhen de 1-2 seneye 15 milyon eurolara düşer..

Adam ne oynadığını bilmiyor..Nereye orta açılacak nasıl oynayacak.. Anasının karnından forvet doğan adamı bitirdi Okan..
Yaw futbolu unuttuğu falan yok adam sahaya bıraksa suç bulmayacaniz yaw. Kaç puan bırakmamız lazım daha bu adami aklamak için. Kilolu ve formdan uzak, sıfır kondisyon, sıfır çeviklik. Bu kadar basit.

Baba nasıl kaptansın takımı ateşle falan bari

Adama futbolu unutturanı sucluyorum..Okan'ın elinde kalan Osimhen 1-2 seneye 15 milyon eurolara düşer..
Yav hadi allah aşkına ya ironi mi yapıyorsunuz anlamadım ki

Okan bunun dünyadaki en büyük savunucusu hala 11 başlatması bile verdiği desteği gösteriyor

Milli arada bu kadar tatil yapan başka topçu yoktur dünyada bu herif 1 antrenman ile maça çıkıyor sonra hoca futbolu unutturdu

Icardi'lik ne var herkes Icardi Icardi diyor. Takım da kim iyi oynuyor? Icardi'ye top getireceksin, getiremezsen adam kaybolur gider zaten. Herkes rezil bir futbol oynuyor Torreira bile rezil, o derece.

Bıktık ulan senden yeter.

Defol git bize 2 maç oynayacaksın ortada yoksun yeter defol git

Kesinlikle ikinci yarıya çıkmamalı. En azından Sallai girsin de mücadele anlamında +1 olalım.

Neyse artık saga sola sallamaya gerek yok

bunu savunan adamlarda görmüştür lütfen top gelmıyor muhabbeti başlamasın

en iyisi bu adamdan kurtulmak bidaha oynatmamak

3-5-2 nin 2.forveti olur başkada bişey olmaz bu saatten sonra. Barış- İcardi yapacağız ön tarafı İcardi kendini unutturursa golü atar yine. 4-4-2 de olmuyor tek forvette olmuyor, Osimhenin rolünü kendisine verip sahaya atan hocaya laf etmek lazım bu şekilde olmadığını 50 kere gördük. İcardi kötüde elimizde bu var bir şekilde faydalanacaksın artık yoksa hocalık yapmanında bir anlamı kalmıyor bence.

Top gelmiyor, prime Messi gibi adam almayan yönetim ve hoca suçludur. 11 kişiyi çalımlayıp Icardiyi boş kaleye karşı bırakın golleri sıralar. Çocukları Gsli yaptı

3-5-2 nin 2.forveti olur başkada bişey olmaz bu saatten sonra. Barış- İcardi yapacağız ön tarafı İcardi kendini unutturursa golü atar yine. 4-4-2 de olmuyor tek forvette olmuyor, Osimhenin rolünü kendisine verip sahaya atan hocaya laf etmek lazım bu şekilde olmadığını 50 kere gördük. İcardi kötüde elimizde bu var bir şekilde faydalanacaksın artık yoksa hocalık yapmanında bir anlamı kalmıyor bence.
3-5-2 nin ikinci forveti asla olamaz.

onuachudan kötü topcu mu bu adam şimdi

calışsa yine ligin 1. santraforu olacak

Geriden top alması, duvar olması, savunma arkasına koşu, ön alanda pres yapması, kaptan olup en az mücadele etmesi?? bir şey yapsın da laf etmesin taraftar, hiç bir pozitif etkisi yok.
Geçin bu işleri takımı 10 kişi oynatıyor, bu adamdan futbol geçti hiç bir profesyonel ligte as forvet olamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt