Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.028
- 14.959
- 1.728
Yanlis forvet sakatlandi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw futbolu unuttuğu falan yok adam sahaya bıraksa suç bulmayacaniz yaw. Kaç puan bırakmamız lazım daha bu adami aklamak için. Kilolu ve formdan uzak, sıfır kondisyon, sıfır çeviklik. Bu kadar basit.Adama futbolu unutturanı sucluyorum..Okan'ın elinde kalan Osimhen de 1-2 seneye 15 milyon eurolara düşer..
Adam ne oynadığını bilmiyor..Nereye orta açılacak nasıl oynayacak.. Anasının karnından forvet doğan adamı bitirdi Okan..
Yav hadi allah aşkına ya ironi mi yapıyorsunuz anlamadım kiAdama futbolu unutturanı sucluyorum..Okan'ın elinde kalan Osimhen 1-2 seneye 15 milyon eurolara düşer..
Icardi'lik ne var herkes Icardi Icardi diyor. Takım da kim iyi oynuyor? Icardi'ye top getireceksin, getiremezsen adam kaybolur gider zaten. Herkes rezil bir futbol oynuyor Torreira bile rezil, o derece.
kaptan mıBaba nasıl kaptansın takımı ateşle falan bari
3-5-2 nin ikinci forveti asla olamaz.3-5-2 nin 2.forveti olur başkada bişey olmaz bu saatten sonra. Barış- İcardi yapacağız ön tarafı İcardi kendini unutturursa golü atar yine. 4-4-2 de olmuyor tek forvette olmuyor, Osimhenin rolünü kendisine verip sahaya atan hocaya laf etmek lazım bu şekilde olmadığını 50 kere gördük. İcardi kötüde elimizde bu var bir şekilde faydalanacaksın artık yoksa hocalık yapmanında bir anlamı kalmıyor bence.
Baba nasıl kaptansın takımı ateşle falan bari
Ne diyonkaptan mı
kaptan takımı ateşleNe diyon