#9 Mauro Icardi

Çocuklar GS li olmasın abi yaa. Hadi defol. Bizim çocuklarımız yeter. Hadi köyüne dön artık defol abi

twittersan sövün olm su herife

ciddiyim sövün

belki utanir futbolu kendiliginden birakir

Bu adamı kadroda tuttuğumuz gün şampiyonluğu riske ettik zaten. Osimhen'in Afrika maçlarına gideceği belliydi ayrıca sakatlanma ihtimali falan her zaman vardı. O sakatlandıktan geri dönemeyeceği ve kendisinin de dönmek istemediği o kadar belliydi ama bizim yönetim her olayda olduğu gibi bunda da bir şey yapmadı. Ve gelinen nokta bu...

REZİL ADAM
DEFOL takımımızdan

Rezil adam bari rakibe falan saldırsaydında 10 mac ceza alsaydın bi işe yarasaydın

Sakatlanmasa geçen yıl da şampiyonluğu verdirtirirdi, İcardi yerine iyi bir yedek olsa Avrupa’da bile iş yapardı bu takım, 2 senedir Avrupa’da bizi eleten adam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Defol git artık ya defol git. Yok pozisyon gelmedi falan. Bi adamların forvete bak bi bizimkine bak. 5 kere topa dokunmadı herif. Dokunmak için uğraşmadı bile 90 dakika

Ulan o kadar taraftar sevgi gösteriyor. Bari yalandan bir iki pres yap. Yok arkadaş turist gibi takılıyor.

Adam futbolu kafasında bitirmiş artık. tek derdi sezonun bitip bir an önce arjantin 'e s... olup gitmek. Yönetim akıllıysa kadro dışı bırakır.

Kendi arkadaşlarınla bağı kalmamış, maç sonu sevinmeyen aadamın bu takım da yeri yok, bağ koptu defolsun takımdan, sözleşme uzatmak demek parayı geçiyorum Galatasaray’ın senelerini çöpe atmak demek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakan Balta hainin oğluyla şu maça çıksaydık bile kaybetmezdik.

Kardeş 2 metrelik onauchu bunun yanında usain bolt gibi hızlı kalıyor. 5 ikili mücadele kazandı gol attı bir tane müthiş golü ofsayt nedeniyle iptal edildi icardi denen şahıs 0/0 ikili mücadele ile oynuyor. Adam profesyonel futbol oynamayacak fizikte farkında mısın?
Kardeş farkında mısın ama kıyasladığın futbolcu zaten fiziği ile oynayan bir topçu. Takım kötü olunca Icardi'den sağa sola saldırıp üstüne bir de gol atmasını bekliyorsunuz. Icardi tek vuruş adamı. Top getireceksin. Getiremezsen Icardi kaybolur gider, fakat getirirsen de atar. Bugün bu rezil futbolu Icardi'ye yüklüyorsunuz, yanlış. Icardi de diğer topçular gibi kötüydü.

Geri
Üst Alt