#9 Mauro Icardi

Icardi’nin sıçtığı her maç şundan çıkalım.

Hep aynı bahanelerle normalleştiriliyor.

Sahada yürüyecek hali bile yok, bir boka yaradığı da yok.
Aksini soylemiyorum da bu konuda adama laf edip macin sinirini atma modu da garip geliyor bana.(Bu mac ozelinde diyorum tabi bunu)

2 adami kenarda tutuyorum kalan her oyuncu baya baya kotuydu macta, hoca ve tkenik ekip zaten hazirlayamamis ne kendilerini ne takimi.

14 gün boyunca çalışsa düzelecek miydi? Bu kadar basit mi bu iş?
Geçen sene bitti bu iş o sakatlıktan sonra bitti kendine iyi bakmadi futbolu bıraktı futbolu bıraktıktan sonra eskisi gibi olamazsın
düzelmese bile adamın sana saygısı olsun

10 m € maaş alıyorsan kendini her zaman hazırda tutacaksın

bu adam iyi durumda olsa cift forvet oynayacaktık zaten kimse yedekti ondan hazırdı demesin

Üzücü. Şu lig bir sıkıntısız bitseydi, yapılması gereken çok iş var.

Bir pozisyonda boşta olan topa bile isteye koşmadı bıraktı hatta yunus şaşırdı
Ofsaytti galiba orda , zaten vur diye acildim falan filan dedi de genel anlamda ne kaptan vasfi ne saha icinde istegi var. Kopuk tamamen...sezon bitsinde italyaya gideyim modunda.

bunu cagırıp 500 bin €dan 2 yıllık sözlesme teklif edeceksin rezil olacak basınada sızdıracaksın kabul etmedigini

sözlemesi bitiyor yenileme işi takıma ihanettir

güzel işler yaptı çok katkısı oldu güzel veda et yoluna bak. adamda nefret objesi olacak 1 senedir yok çünkü. bayada maaş alıyor takım dengeside bozulur.

Kocaeli maçını mi sayıyım, Konya'yı mı, fener maçını mı, trabzon maçını mı? Çocuklar GS'li olsun bosver.

Aksini soylemiyorum da bu konuda adama laf edip macin sinirini atma modu da garip geliyor bana.(Bu mac ozelinde diyorum tabi bunu)

2 adami kenarda tutuyorum kalan her oyuncu baya baya kotuydu macta, hoca ve tkenik ekip zaten hazirlayamamis ne kendilerini ne takimi.
Adamın oynadığı maçlarda puan kaybedip duruyoruz ya, acaba bu maçlarda kötü olmamızda hiç mi etkisi yok

18 gün ara var 13 gününde tatil yapıyor, kime suç bulacağız

Valla yoruldum ya, şu adam olanların birinci sorumlusudur son iki puan kaybında

Bir pozisyon var macın son anlarında onauchu defansın önünde topu alıyor arkasında icardi karşısından çekiliyor. Adamın bitik olduğu ordan belli

Hadi baba yavaştan yol al. Oynayamiyorsan de ki beni oynatma. Muslera da olduğu gibi ıslık yiyeceksin artık. Sakatlanalı 2 sene oluyor ama futbolu bitirmissin kafanda. Azıcık gayret göstersen en azından Arjantin'de forma giymeye devam edersin. Şimdi Hindistan premier ligten başka nereden teklif alacaksın

Bu adamı kadroda tuttuğumuz gün şampiyonluğu riske ettik zaten. Osimhen'in Afrika maçlarına gideceği belliydi ayrıca sakatlanma ihtimali falan her zaman vardı. O sakatlandıktan geri dönemeyeceği ve kendisinin de dönmek istemediği o kadar belliydi ama bizim yönetim her olayda olduğu gibi bunda da bir şey yapmadı. Ve gelinen nokta bu...
Kavukcu nediyordu icardi isterse kalacak. GSin ne istediğinin önemi yok

Geri
Üst Alt