#9 Mauro Icardi

Umarım GS kariyerin ıslıklanarak biter birader. Şampiyonluktan sonra en çok istediğim şeylerden biri. Aldığı o paranın da gördüğü şu sevginin de yüzde 1'ini bile hak etmiyor. İki yıldır bedava tatil yapıyor. Şu son dönemeçte Osi yokken bu kadar ihtiyaç varken böylesine berbat halde oluyorsan ne diyeyim ki.

Sorun sadece teknik, fizik vs vs filan değil.
Bu oynayınca rakibin motivasyonu artıyor ve direkt önde basıyorlar + bizim futbolcular da etkileniyorlar. Şu adamdan medet umanlar ne görüyorlar bilmiyorum.
2 topçusu savunmaya gelmedi trabzonun maç boyunca. Hep davinsonla aponun dibinde dönen topları takip ettiler. Osimhen olsa 11 kisi adım atamazlardi orta sahanin ötesine

Konuşmuş futbol Uleması. CL de icardi'siz son 16'ya giren takıma pozisyon hazırlanmadığinı söylüyor. Ceza sahasına 30 tane orta 30 tane pas atıldı mabadını kaldırıp bir topa yükselmedi herif. Koşmuyor geziniyor sahada. Sırf herkesten farklı konuşacam diye her zaman bi öne atlaması delirtiyor beni bu uğurun.

ewt etkisiz ama benim hesabıma göre icardi 10 kişi oynatıyor demek için diğer 10 adamın da tam oynuyor olması lazım. bugün icardi 6 kişilik fln oynattı en fazla. bi de top gelmiyor fikrini basit bulsam da maçın 3. dksında sağ kanadımızı folloş edip topu onachunun sadece eğilmesi için içeriyi kesen random herifi görünce top gelmiyor lafını o kdr basit bulamıorum. yine de zor maçlarda oynamamalı, içerde oynayabilir daha kolay maçlarda.

Sane-Barış-Yunus üçlüsü ile oynarız kalan maçları. 18'lik kadroya bile alınmamalı.

2 topçusu savunmaya gelmedi trabzonun maç boyunca. Hep davinsonla aponun dibinde dönen topları takip ettiler. Osimhen olsa 11 kisi adım atamazlardi orta sahanin ötesine
Yönetim ve Okan'in hatası. Bunun ne olduğu ve değişmeyeceği belliyken yedek almadılar. Şimdi kına yaksınlar

Geri
Üst Alt