#9 Mauro Icardi

Yok abi yok işi toxic ilişkiye çevirdiler. Sorumlusu da Okan buruktur. Zarar veriyor işte ne bu ısrar. Bugün icardi sahada olmasaydı en azından ortasahayı tutardık onu da yapamadık. Hızlı ataklarla en azından gol atabilirdik. Sanki rakip takımın oyuncusu gibi takıldı maçta ayıp vallahi ayıp. Osimhen gelene kadar barış olur salai olur ama icardi olmaz. 3 maç kaybettik tescillilerle olan maç ile 4 yetmedi mi?
İllaki yuhalatacak mısınız? İllaki şampiyonluğu mu vereceksiniz? Yaşandı bitti işte ne bu ısrar

Taraftara ve camiaya ayıp etti. Kendisine verilen sevgi kimseye verilmedi yıllardır ama bu yaptığı nankör yaptı. Çok net Galatasaray ve taraftarlar umurunda değil. Göztepe deplasmanında 11 başlarsa kazanma ihtimalimiz sıfır.

Ghezzal sakatlığından sonra hiç bi zaman eski seviyesine gelemedi. Gol kralı olurken bile vasattı. Futbolda duygusallığa yer yok adam 2 senedir çabalamıyor bundan sonra oynatmanında bir anlamı yok.

gidişinden sonra efsane olarak anacağımız bir oyuncuyken yavaş yavaş kestane noktasına gelmekte...

Bir şeyde çok ısrar etmenin sonucunu her zaman yaşayarak görecez illa. Bas bas bağırdık oynamaz bu adam bu haliyle diye, daha bir de çok fitmiş gibi 10 gün yaymaya gitti iyice. Hoca olacak zat da buyur git dedi. İnanılmaz ya gerçekten inanılmaz. Alanya maçını beğenip gitmeyen adam tatile gidiyor. Ulan diğerleri milli takımda hadi, sana noluyor? Antrenman yok birşey yok, yan gelip yatmış herif ya gerçekten inanılır gibi değil.

Mauro Icardi'nin paylaşımı: "Beni eleştirmeye devam edin, halkım güvende olacak. Şampiyon olacağız."

1775345703150.webp

Mauro Icardi'nin paylaşımı: "Beni eleştirmeye devam edin, halkım güvende olacak. Şampiyon olacağız."

Ekli dosyayı görüntüle 319523
Anlamadığı şey şu, millet sei Icardi olduğun için sevmedi. İyi oyuncusun diye sevdi. Sen böyle yaymaya devam edip bi kaç maç daha bu performansla ilk 11 oynarsan kim olursan ol ıslığı yersin haberin olsun. Adam gibi çalış diyecem de lig bitti bundan sonra ne çalışması. Şu arayı iyi değerlendirip kendini fit duruma getirmeye çalışabilirdin. Ama sen yağlı asadoları yemeyi tercih ettin. Kusura bakma kardeş, burası böyle. Bunu yaparsan eleştiriye de tahammül edeceksin.

kosamiyor kosamiyor kosamiyor, bu haliyle amatörde belki oynar anca… gitti yine 3 puan. Lutfen goztepe macinda oynatma sunu lutfen ya…. Sampiyonluk gitmesin .

Şuanda en büyük sorunumuz. İlk önce buna odaklanmak zorundayız. Taraftarın ayaklanıp sahaya çıkmasına bile izin vermemesi gerekiyor. Teknik heyet ve yönetim mıymıy davranır. Büyük tepki olmadan bu iş çözülmeyecek.

Sezon sonu bizden ayrildiktan sonra cidden merak ediyorum yeni takimi kim olacak ve en önemlisi orda tekrar eski fit haline dönecekmi

Yaktın sevgi denen duygularımı / yıktın dağlar gibi umutlarımı

Geri
Üst Alt