#9 Mauro Icardi

götü o kadar büyük ki kaldırıpta önündeki topa koşamıyor.
Geçmişte hemeroid olduğum dönemde 60 kilo olduğum için doktor kilo almamı önermişti. Popo irileştikçe hemeroid bezleri daha az acı yaratıyormuş. Icardi de benim gibi tedavi uyguluyor olabilir.

Geçmişte hemeroid olduğum dönemde 60 kilo olduğum için doktor kilo almamı önermişti. Popo irileştikçe hemeroid bezleri daha az acı yaratıyormuş. Icardi de benim gibi tedavi uyguluyor olabilir.

Çok ayıp etti bu pozisyonda. Tek başına bu pozisyon göztepe maçına 11 başlamaması için sebeptir yani

Edit: bahsettiğim onuachu’dan çalım yiyip hala rakibin ensesindeyken takibi bıraktığı pozisyon

Çok ayıp etti bu pozisyonda. Tek başına bu pozisyon göztepe maçına 11 başlamaması için sebeptir yani

Edit: bahsettiğim onuachu’dan çalım yiyip hala rakibin ensesindeyken takibi bıraktığı pozisyon

ofsaytta olduğu için koşmuyor. pozisyon olur olmaz ama doğru pozisyona gitmişti burada. Yunus 6 kişi arasından geçirmeye çalıştı
1775410336680.webp

Burada bizim takım ne yapmayı amaçlıyor tam olarak futbol profları analiz edebilir mi

Ts topçularını ortaya alın taktiği mi ben anlamadım

ofsaytta olduğu için koşmuyor. pozisyon olur olmaz ama doğru pozisyona gitmişti burada. Yunus 6 kişi arasından geçirmeye çalıştı
Ekli dosyayı görüntüle 319555
Ben video’yu onuachu’dan çalımı yiyip herifin dibindeyken takip etmediği pozisyon sandım, benim yorumum o pozsiyon içindi. Bu video’daki pozisyonda ofsaytta olduğu için hareketlenmedi evet, sıkıntı yok burda bence ama onuachu’yu takip etmediği pozisyon tam bir skandaldı

KAPTANLIK kendisinden alınmalıdır ve bu konu tartışmaya da kapalıdır, teşekkürler.

Sampiyonlugu verirsek bas sorumlulari bu arkadas ve kendisinden hayvan gibi tirsan okandir

Bütün maglubiyetlerde bu herif var

fb macinda da oyuna girmeseydi son dakikada o golü yemeyecektik

Yasattiklarinin hatrina susmak istiyorum ama takimi sabote ediyor resmen, cok büyük hayal kirikligina ugratti bu sene

Tek bir dakika bile süre alirsa kalan maclarda okana da yaziklar olsun

Geri
Üst Alt