#9 Mauro Icardi

Stadın adı Rams Park Icardi Spor Kompleksi olmalı. Çünkü Icardi Ali Sami Yen, Hagi ve Fatih Terim’den büyük Gs efsanesidir. Ben önceden hentbola gönül vermiş biriydim. Icardi sonrası futbola merak saldım vs Gsli oldum. Şu anki taraftarın %90’ı Icardi sayesinde Gsli olmuştur. Icardi gelmeden önce Gs Erzurumspor ayarında bi camiaydı

Mutlu oldun mu Hakan Yazıcı?
biraz abartı olmuş

Niye bu kadar nefret doluymuşuz. Herife tanrı muamelesi çeken fanları tiksindirdi sağolsunlar. Herifi kutsadılar eleştirenlere hemen yapıştırıyorlar cevabı

Keşke millete salça olmak yerine kulübü sallamayan şu elemana da bir şeyler söyleseniz
millete salça olmalık bi durum yok benim burada ne yazdığımın gerçek hayatta bi önemi yok senin de yok, makarasına yazıp çiziyoruz tartışıyoruz en azından benim için öyle

savunan da yok herkes görüyor adamın bitik olduğunu bi akıllı siz değilsiniz, sadece sezon başından beri gelip burada dırdır ediyorsunuz diyorum ben, icardi gevşeğin teki olmasa o yaşta senin 13. takımına da gelmezdi

artık 3-4 fark olmadığı sürece sahada olmamalı, burası net

hepimiz sinirliyiz ama öyle ya da böyle simge oyunculardan biri oldu

oynamaması hem kendisi hem takım için daha iyi olur

sene sonu da güzel bi şekilde yolları ayıralım, kötü ayrılmanın kimseye bi faydası olmaz

millete salça olmalık bi durum yok benim burada ne yazdığımın gerçek hayatta bi önemi yok senin de yok, makarasına yazıp çiziyoruz tartışıyoruz en azından benim için öyle

savunan da yok herkes görüyor adamın bitik olduğunu bi akıllı siz değilsiniz, sadece sezon başından beri gelip burada dırdır ediyorsunuz diyorum ben, icardi gevşeğin teki olmasa o yaşta senin 13. takımına da gelmezdi
13. Takıma gelmişse ne olmuş. Parasını almadı mı

Fb 10 sezondan fazladır şampiyon olamıyor, 2009'dan beri clye giremiyorlar ama her sene isimli topçu getiriyorlar

Lütufmuş gibi söylemeyin. Kaldı ki ilk sezonunda bile ilk 8-9 hafta Gomis kurtarmıştı.

13. Takıma gelmişse ne olmuş. Parasını almadı mı

Fb 10 sezondan fazladır şampiyon olamıyor, 2009'dan beri clye giremiyorlar ama her sene isimli topçu getiriyorlar

Lütufmuş gibi söylemeyin. Kaldı ki ilk sezonunda bile ilk 8-9 hafta Gomis kurtarmıştı.
lütuf diye değil potansiyel olarak buraya düşecek bi isim değildi, profesyonel olmadığı için yeteneğinin hakkını veren bi kariyeri olmadı

skriniar tadic asensio falan değildi bu adam yani, ha neden olmadığını da 2 sezon gösterdi sağolsun bereket versin

ilk 7-8 haftaya değinmen güzel, adam bildiğin sallamadı başlarda ortalıkta yoktu, hep böyle bi adamdı zaten ben de onu diyorum ama bi gsli nasıl sevmez benim aklım almıyor

zaten buradaki dırdırın tribünde bi karşılığı yok hala neredeyse hiç laf edilmiyor ki bizim tribünün sabrı çok azdır normalde, mantıklı mı değil ama bazen de böyledir çok kasmayın

şampiyonluğun gitmesine sebep olursa iş değişir zaten siz de görürsünüz o zaman gerçek tepki nasıl oluyor

lütuf diye değil potansiyel olarak buraya düşecek bi isim değildi, profesyonel olmadığı için yeteneğinin hakkını veren bi kariyeri olmadı

skriniar tadic asensio falan değildi bu adam yani, ha neden olmadığını da 2 sezon gösterdi sağolsun bereket versin

ilk 7-8 haftaya değinmen güzel, adam bildiğin sallamadı başlarda ortalıkta yoktu, hep böyle bi adamdı zaten ben de onu diyorum ama bi gsli nasıl sevmez benim aklım almıyor

zaten buradaki dırdırın tribünde bi karşılığı yok hala neredeyse hiç laf edilmiyor ki bizim tribünün sabrı çok azdır normalde, mantıklı mı değil ama bazen de böyledir çok kasmayın

şampiyonluğun gitmesine sebep olursa iş değişir zaten siz de görürsünüz o zaman gerçek tepki nasıl oluyor
Şampiyonluğun gitmesine sebep olacaktı zaten de sakatlanınca o sorun çözüldü. Osimhen'e dua etsin. O olmasa geçen sezon şampiyon olamazdık.

Bu sezon da bayağı uğraşıyor ama bakalım becerebilecek mi

Şampiyonluğun gitmesine sebep olacaktı zaten de sakatlanınca o sorun çözüldü. Osimhen'e dua etsin. O olmasa geçen sezon şampiyon olamazdık.

Bu sezon da bayağı uğraşıyor ama bakalım becerebilecek mi
bu doğru osimhen gelmişken sakatlanması buradaki imajı açısından şans oldu cidden, bu sezon da obez mobez idare edin işte gider zaten

bunun yüzünden üyeler birbirine girdi malesef

yarından tezi yok dursun başkana ileteceğim

22-23 sezonuna da laf etmezsiniz yauw
süper lig tarihinin en iyi sezonu olabilir bi santrfor için
Icardi ağabey şu an o formunda olsa CL'yi alırdık

Forumumuzun huzuru için konuya kilit vurulmasını talep ediyorum.

Şu anki hali Gs tarihindeki en kötü forvetlerden biri. Hala övülüyor olmasının sebebi övenlerin çocukları kendisinin fanı olduğu için.

Kendisi yerine ortalama bir forvet olsa Osimhen yokken, belki şu an şampiyonluk ilan edilmişti. Buna rağmen bir kısım Gsli tarafından hala övülme sebebi öven herkesin çocuğu bunu sevdiği ve bir oyuncak, bir super kahraman olarak gördüğü için.

Çocuğunun mutlu olduğunu gören Gsliler performansından bağımsız olarak seviyorlar bunu. İnceleyin aaa evet harbi öyle diyeceksiniz.

Şu anki hali Gs tarihindeki en kötü forvetlerden biri. Hala övülüyor olmasının sebebi övenlerin çocukları kendisinin fanı olduğu için.

Kendisi yerine ortalama bir forvet olsa Osimhen yokken, belki şu an şampiyonluk ilan edilmişti. Buna rağmen bir kısım Gsli tarafından hala övülme sebebi öven herkesin çocuğu bunu sevdiği ve bir oyuncak, bir super kahraman olarak gördüğü için.

Çocuğunun mutlu olduğunu gören Gsliler performansından bağımsız olarak seviyorlar bunu. İnceleyin aaa evet harbi öyle diyeceksiniz.

Öyle zaten. Bir yandan şöyle bir şey var daha önce de yazmıştım, 4 sene önce 12 yaşında İcardi'li Torreira'lı Galatasaray'la bu takımı tutmaya başlayan bir çocuk şu an 16 yaşına geldi. Şu an bu çocuk İcardi kötü de olsa konduramaz veya onu "tamam ya çöpe döndü" deyip silemez. Çocukluk kahramanı, idolü başka bir şeydir. Yani nasıl ki Hagi vs bizim kahramanımızsa, İcardi de onların kahramanı veya idolü diyelim. 30-40 yaşındaki birisinde kolay kolay olmayacak bir koşulsuz sevgi ve hayranlık söz konusu. Çok da normal yani.

Ben de İcardi'yi çok seviyorum çünkü o 2 sezonluk süreçte bence bu takıma verebileceği her şeyi verdi. 2 senedir de verebileceği ne kadar şey varsa %20'sini anca verdi maalesef.

Lakin günün sonunda sonuç ne olursa olsun hem yabancı basındaki repütasyonumuz, hem kulübün imajı hem de genç nesil taraftarı düşünerek hayırlısı ile şampiyonlukla bitirince şu sezonu İcardi'ye de tıpkı Mertens Muslera vs bunlara yapıldığı gibi güzel bir veda yapılması gerekli. Ben bunu sadece duygusal yönden söylemiyorum bu nedenle.

Bir de hakikaten insanlığın ortak özelliğidir, zamanla kötü anılar silinir güzelleri kalır geriye. Bu nedenle güzel veda etmek kıymetli. Çok değil 3 sene sonra "İcardi de son sezon neydi la öyle koşamıyodu he" deriz yine ama genel olarak ilk 2 sezonda kuşlara nasıl soktuğuyla kalır aklımızda.

Kendisinden bir nesli Galatasaraylı yapan kişi olarak bahsedilmesi oldukça yersiz. Ne yani? Sanki İcardi'den önce çocuklar Galatasaraylı olurmuyor muydu? İcardi'den önce de, İcardi'den sonra da Türkiye'nin en fazla taraftara sahip kulübü Galatasaray'dır! Bu böyle de olacak! İşte bu tarz abartılı yorumlar yapıldığı için adam çalışma ve kilo verme gereği duymuyor. Doğruyu söylememiz gerekirse, artık bizi ciddiye almıyor. Ama siz hala İcardi, İcardi diye tutturmuşsunuz..
çocukların konuyu gercekten anlayarak gsli olduklarını düşünürsek hata yaparız. onlar sevinclere mutluluklara ikon isimlerin ardından gidiyorlar. icardiyi ikon yapan sey o simgenin müziğiyle bütünlesmesi. o sarkı calında her yerde akıllara icardi, gs gelmesi gibi detaylar evet bir cok cocuğu gsli yapmıstır. bu senelerde aldığımız sampiyonluklar kadar değerlidir. belki fazlasıdır. kimse bir sey yapmadan, okullara gitmeden organizasyonlarda bulunmadan kendiliğinden gelisen gs sempatisiyle büyüyen taraftarlık akımının en büyük karsılığı icardidir. belkide tr ye gelmis en kilit topcu olarak kalacak osimhen de aynı etki yok mesela. rakibin baskanı bunun altında ezilmemek için gittikleri bölgelerde okullar dolasıyor. formalar dağıtıyor. çocukların yüzlerini falan imzalıyorlar. (:

evet son dönemi iyi değil ama o iki sene 5 senesine bedel gibi bir sey. o yüzden adam akıllı yolları ayırmak lazım. osimhen olduğu sürece şans falan bulamaz. bu yapıda oyuncular içinde oynamadan form tutma gibi durum söz konusu olamaz.

Hersey icin tesekkurler kral hadi herkes yoluna artik

Double li vedaya az kaldi efsanem..

Geri
Üst Alt