#9 Mauro Icardi

Nandonun gidisinden daha cok üzülecegim ..

Zaman acimasiz
Gece iki
Ve ben
icardiyi düşünüyorum.

Bugün 4. Şampiyonluğa ramak kaldıysa
Gelecege umutla bakabiliyorsak
Ve hatta bir osimhen'imiz varsa

BU İCARDİ SAYESİNDEDİR.

Bunu söylerken ne okan hocaya ne de oyunculara saygısızlık etmek isterim. Onların emeği olmasa İCARDİ tek başına bir şey yapamazdi.

Ama düşünmeden de edemiyorum
paralel bir evrende bir ben var.
O sene seferovici izlemiş,
Haliyle okan hoca 8. Maçta gitmiş
Ve kim bilir kaç senedir şampiyonluk bekliyor.

Ve diyorum ki.

SEN BİR LUTUFSUN İCARDİ. HAKKİN ODENMEZ.

Bu sezonda 4-5 maci direkt aldi

Eyüp, 2 gencler macini, alanya felan

Renktaş bu sezon ilk 11 oynadığı maçların tamamını bunun yüzünden verdik neredeyse. Takımı 10 kişi oynattı. Sürüne sürüne, dayak yiye yiye kaybettik. Fb maçına da ilk 11 çıksa aynısı olacaktı. Oostervolde'ye yapamadığı presi görmedin mi. Yeni oyuna girmiş adam pres bile yapamadı aciz kaldı. Acilen gönderilmeli hafızayı güncelleyin 3 yıl önceki Icardi yok artık. Gidene kadar hakkında olumlu tek kelime yazmayacağım. Gidince 2-3 sene önceki başarıları için yazacağım.

İlk iki sezon yaptığı etkiyi tarif edebilecek kelime yok. Hem yaşadığı sakatlık hem de ailevi sorunları nedeniyle maalesef bir daha toparlayamadı. Eleştirmemizin en büyük nedeni, bize ilk iki sezonundaki etkiyi yaşatan adamın bir daha o etkiyi yapabileceğine inandıramamasıydı. Güçsüz olmasına, kafa olarak tam anlamıyla sahaya odaklanamamasına, o güçlü adamın saha içinde bu hale gelmesine kızıyorduk aslında. Her ne olursa olsun. Kendisi Galatasaray tarihine geçip, koca bir nesli Galatasaray'lı yapıp, CL de Liverpool'a karşı iki galibiyet almamızın, Juventus'u elememizin, Atletico Madrid'i son dakikada elimizden kaçırmamızın, bu unutulmaz CL serüveninin yaşanmasının bizzat mihenk taşıdır. Emeği çok... Kendisinden razıyım. Sezon sonu ayrılacaksa yolu açık olsun. Kızlarıyla birlikte çok daha mutlu bir hayat sürmesini diliyorum. Aşk adam ♥️

İlk iki sezon yaptığı etkiyi tarif edebilecek kelime yok. Hem yaşadığı sakatlık hem de ailevi sorunları nedeniyle maalesef bir daha toparlayamadı. Eleştirmemizin en büyük nedeni, bize ilk iki sezonundaki etkiyi yaşatan adamın bir daha o etkiyi yapabileceğine inandıramamasıydı. Güçsüz olmasına, kafa olarak tam anlamıyla sahaya odaklanamamasına, o güçlü adamın saha içinde bu hale gelmesine kızıyorduk aslında. Her ne olursa olsun. Kendisi Galatasaray tarihine geçip, koca bir nesli Galatasaray'lı yapıp, CL de Liverpool'a karşı iki galibiyet almamızın, Juventus'u elememizin, Atletico Madrid'i son dakikada elimizden kaçırmamızın, bu unutulmaz CL serüveninin yaşanmasının bizzat mihenk taşıdır. Emeği çok... Kendisinden razıyım. Sezon sonu ayrılacaksa yolu açık olsun. Kızlarıyla birlikte çok daha mutlu bir hayat sürmesini diliyorum. Aşk adam ♥️
Okurken gözyaşlarımı tutamadım

2 sene kontrat

1m maas + esnaf lokantasinda sinirsiz yemek

Profesyonel futbolcu İlkay Gündoğan'ın bedelsiz transferi konusunda Manchester City Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcu ile 2026/2027 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere aşağıdaki şartlarda sözleşme imzalanmıştır:

2025-2026 sezonu için net 4.500.000 Euro,
2026-2027 sezonu için net 4.500.000 Euro sezonluk garanti ücret olarak ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mauro İcardiye de 2 sene ve net 4.5 vermiyen
ŞERRREFSİZdir

Profesyonel futbolcu İlkay Gündoğan'ın bedelsiz transferi konusunda Manchester City Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcu ile 2026/2027 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere aşağıdaki şartlarda sözleşme imzalanmıştır:

2025-2026 sezonu için net 4.500.000 Euro,
2026-2027 sezonu için net 4.500.000 Euro sezonluk garanti ücret olarak ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mauro İcardiye de 2 sene ve net 4.5 vermiyen
ŞERRREFSİZdir
sanirim kendisi kizlari icin amerikaya gider

Kendi etti kendi buldu.
Duyar kasmasın boşuna sanki çok umurundaymış gibi.
Millet ilk iki senenin hatrına pek konuşmadı. Hak ettiğinden bile fazla sevgi ve saygı gördü bu yıl.
Emekleri için teşekkür ederiz. Güzelce uğurlanacaktır bize yakışan şekilde.

Keske samsunda sampiyonlugu ilan edip gelecegini aciklasa. Antalya macinda o na göre hazirliklar yapilir

Geri
Üst Alt