#9 Mauro Icardi

Osimhen’le degisen ve tamamen prese ve rakibin hatalarina bagli sistemsiz oyun duzenimizde fit olsa dahi Icardi’ye yer yok. Yoksa benim icin tarihin acik ara en buyuk satraforudur, tartisilmaz. Verdigi katkilara yakisir krallar gibi bir vedalasma olmali.

Osimhen’le degisen ve tamamen prese ve rakibin hatalarina bagli sistemsiz oyun duzenimizde fit olsa dahi Icardi’ye yer yok. Yoksa benim icin tarihin acik ara en buyuk satraforudur, tartisilmaz. Verdigi katkilara yakisir krallar gibi bir vedalasma olmali.

Renktaş bu Osimhenle değişmedi. Osimhen her türlü olumsuzluğa rağmen maksimum performans veriyor ekmeğini taştan çıkarıyor. Takımı şampiyon yaptığı maçtan sonra bile herkes Icardi yalıyor. Osimhen olmasa görürdük Icardiyi küfürler eşliğinde aşağılanarak gönderilecekti. Icardi kesinlikle ayrılmalı.

Gs bıraksın seneye futbolu bile bırakabilir, bunu bilecek kadar uyanık olduğu için taraftara oynamaya devam ediyor, şu haliyle kalırsa seneye hepiniz söversiniz muhtemelen

IMG_1074.webp

Eşyalarını paketlemiş kral. Artık buradan geri dönüş yok gibi görünüyor.

Gerçekçi bakınca 10+4 olayında kendisine yer bulmak imkansız gibi bişey

Osimhen: "Antalyaspor maçındaki son golde Icardi'nin attığımı çalınca görünce 'İşte bu! İşte benim kaptanım' dedim. Golü kendisi atmadı. Kaan'a pas attı. Icardi çok büyük futbolcu." (GS Youtube Katıl)

Geri
Üst Alt