#9 Mauro Icardi

Devam edilecegini dusunmuyorum.

Edilirse tamamen duygusal bir karar olacak ve sezon icinde sosyal medya kitlesinyuzunden daha cok bidi bidi olacak.

Fakat ikon olarak her daim yasayacak, her sene 3 4 kere ugrayacaktir mutlaka. Oyle bitti gitti hadi bye olmaz asla.

Edilirse tamamen duygusal bir karar olacak ve sezon icinde sosyal medya kitlesinyuzunden daha cok bidi bidi olacak.

Fakat ikon olarak her daim yasayacak, her sene 3 4 kere ugrayacaktir mutlaka. Oyle bitti gitti hadi bye olmaz asla.
İki güzel golde o öfkeli sosyal medya kitlesi "bilmemişiz. Menekşeymiş meğer" kıvamına gelir.

4-5 sene sonra bizde:)
Ta 2019 da psg ye imza attığın gün bu mesajı atmıştım. Allaha şükürler olsun dileğim kabul oldu seni sarı kırmızı formayla gördüm.

İyi ki bizimle oldun verdiğin emeklerin için teşekkürler güzel adam. İnşallah velayet davan olumlu sonuçlanır da kızlarına kavuşursun

İki güzel golde o öfkeli sosyal medya kitlesi "bilmemişiz. Menekşeymiş meğer" kıvamına gelir.
Icardi sahada olmasa bile olumune Galatasrayli bir adam.

O yuzden hep gorecegiz uzun sure. O baglar asla kopmaz.

Diger her detay planlamaya ve yapilanmaya bagli burdan sonra. Su an sanki cok bilinmez var ya da cok hareket var gibi geliyor gidislerde cunku

Che, no sé ni por dónde empezar... Solo quería decirte que conocerte fue de las cosas más lindas que me pasaron últimamente. Me hiciste reír, me sacaste sonrisas en los días más grises y, aunque sea por un rato, lograste que todo se sintiera más liviano. Ahora toca seguir cada uno por su camino, pero quiero que sepas que te llevo en el corazón, boludo/a. Ojalá la vida te trate siempre con cariño y te dé todo lo que te merecés. Gracias por todo, de verdad. Te deseo lo mejor del mundo, siempre. Un abrazo gigante, de esos que aprietan...
Y hasta que nos volvamos a cruzar, ¿dale? ¡Cuídate mucho, crack!

Che, no sé ni por dónde empezar... Solo quería decirte que conocerte fue de las cosas más lindas que me pasaron últimamente. Me hiciste reír, me sacaste sonrisas en los días más grises y, aunque sea por un rato, lograste que todo se sintiera más liviano. Ahora toca seguir cada uno por su camino, pero quiero que sepas que te llevo en el corazón, boludo/a. Ojalá la vida te trate siempre con cariño y te dé todo lo que te merecés. Gracias por todo, de verdad. Te deseo lo mejor del mundo, siempre. Un abrazo gigante, de esos que aprietan...
Y hasta que nos volvamos a cruzar, ¿dale? ¡Cuídate mucho, crack!
Sg

Sosyal medyanın (özellikle twitter) tribünle alakası yok yav. Millet ülkeye ve yaşadığı şartlara olan nefretini sosyal medyada başkalarından çıkarıyor.

Sosyal medyanın (özellikle twitter) tribünle alakası yok yav. Millet ülkeye ve yaşadığı şartlara olan nefretini sosyal medyada başkalarından çıkarıyor.
Dogrusun ama insan etkilenir bence

Neyse gorecegiz, icardi gunun sonunda bizim degerimizdir,hatta ikonlarimizdan biridir.

Arapsaci olacak bir transfer donemi geliyor. Iyi ki DK var

Tadinda bir ayrilik olsun. Cok git gel yasadim icimde ama bence de artik kalmamali. Iyi eglendik, sonu güzel bitti. Elveda Ask adami. Misyonunu tamamladin.

Geri
Üst Alt