#9 Mauro Icardi

Sarper abi varsayım yapmakta üstüne yok senin de
Varsayım değil ki Mahmut abi

Tudor sadece bu adamı gönderin demiş olabilir,sözleşmesini fesheden Tudor değil GS yönetimi sonuçta

O dönemde ne Tudor'un ne de Dursun Özbek'in taraftar nezdinde bir itibarı vardı

Hatta dün gibi hatırlıyorum Östersunds'a 2-0 yenildikten 1 veya 2 gün sonra Sneydır gönderilmişti

Taraftar falan umurlarında olsa yangına körükle gider gibi yapmazlardı o hamleyi

"Dursun Özbek,taraftardan korktuğu için Icardi'yi göndermek istemiyor." argümanının altı tamamen boş yani o yüzden

İlk okul 4. Sınıfta hafta sonu sabah Florya'da kulübün basketbol okuluna giderdim. Prekazi sabah herkesten önce gelip çalışmaya başlamış olurdu. İcardi beyimiz ancak keyfi gelirse.
Ne kanat oyuncuları gördük. O yüzden zamaneler zevk vermiyor açıkçası.Raket gibi ayaklar .Tanju'ya milimetrik kestiği ortalar.Tugayı bile yetiştirmesi ne kadar güzeldi değil mi.
Aynı şeyleri şimdiki kanatlardan da beklemek akıl tutulması gibi.

O 15'in yarısı maç bitmişken atılan goller 23-24te çoğu farkı 3, 4 yapan golleri attı. 130 kere yazdım teker hangi maçta olduğunu o gollerin bir daha yazamayacağım

Antalya maçında iyi iş yaptı. Zaten bizim rakibi boğduğumuz gole ihtiyacımız olduğu anlarda iş yapma ihtimali war koşmasına gerek kalmadığı için ama Okan küsmesin diye 1 farklı öndeyken de oyun alıyor. O zaman iş yapma ihtimali 0. Mesela bu sezon ilk Liverpool fb maçlarında baskı yiyoruz ilerde 50 metre alan war Icardi niye oyuna giriyor. Top tutamıyor koşamıyor, geri kalan 9 adamı ekstra yoruyor.
son düzlüğü gayet iyi oynadı 23/24'te, o son konya maçını da şimdiki kadro oynasın o kadar temiz bitiremezlerdi, çöp diyip gerekçe olarak fener maçını göstermen komedi zaten ceza sahasına yaklaşamadık o maçta

hatta iddia ediyorum 4 sezondur takım olarak iyi hücum ettiğimiz oyunu rakip sahaya taşıdığımız ama icardi'nin batırdığı, fırsatları kaçırdığı, takımı baltaladığı maç yok, belki bayern maçları ve 3-3 gümrük sayılabilir birde bu sezonki antep, karşılaştırmak için değil örnek olarak söylüyorum osimhen'in antalya ve samsun maçındaki gibi saçmaladığı maçı yok yav bu adamın, takım oynarsa gerekeni hep yaptı ki sadece gol olarak değil takım oyunu açısından da çok akıllı faydalıydı hep

ha osimhen'e körleme attığımız uzun toplardan pozisyon yaratamıyor diye takımı baltalamış oluyor size göre o da zaten ayrı komedi, antalya'da öyle bi pozisyonda yoktan gol çıkarması da manidar oldu gerçi tadınız kaçar hatırladıkça

huysuz huysuz söyleneceğinize iki dk düşünün ulan 40-50 senedir bu takımı izleyen adamlar bile ayrı seviyor neden acaba diye, her 30 atan sevilse diagne de efsane olurdu, kafanızda 3-4 tane doğru var bütün her şeyi ona göre yorumluyorsunuz bunu da akılcılık sanıyorsunuz

Güzel ayrılmalıyız falan diyoruz da o mesajı görünce bi kötü oldum. Gitsin diyen de kalsın diyen de kimse ayrılığına hazır değil bence
icardi'yi sevmeyenin gsliliği oturmamıştır maalesef

gitmesini istemek normal, ben de kesin ayrılmalı tarafındayım ama hakaretler falan yakışmıyor. diğerlerinin zırvalarına alıştık zaten de uğura yakıştıramıyorum

Çok büyük bir efsane ama ayrılık içinde tamamen doğru zaman, Bu hikayenin kötüye doğru dönmemesi için bu final olmalı. Bu noktadan sonra ne takımdaki eski konumuna ne de eski performansına yaklaşabilir gerçekçi olursak durum budur.

Dursun Özbek kısmını bilemiyorum da Okan Buruk için söylediğin hocanın eleştirilmesi gereken bir yönü. İş olsun diye değişiklik yaptığı maçlar var öyle. Öyle ters zamanlarda yapıyor ki hem oyuncular hem kendisi okkanın altına gidiyor bir de.
Hocadan ziyade yeni nesil oyuncular problemli

Nelson somurtuyor. Icardi ısınmaya çıkmıyor. Kaan'ın karısından trip yiyoruz vs.

Real Madrid'de de görüyoruz sadece bizde olan bir şey değil. Kabul etmiyorlar kötü oynadıklarını

Ne kanat oyuncuları gördük. O yüzden zamaneler zevk vermiyor açıkçası.Raket gibi ayaklar .Tanju'ya milimetrik kestiği ortalar.Tugayı bile yetiştirmesi ne kadar güzeldi değil mi.
Aynı şeyleri şimdiki kanatlardan da beklemek akıl tutulması gibi.
Ve Hagi. Emre B. yi yetiştirdi aynı şekilde. Emre hain çıktı orası ayrı.

Tudor kim yav

Dursun,Tudor'a Sneydırı ellemeyeceksin dese bir şey olmazdı Sneydıra,teknik yönden Tudor gitsin demiş olsa da nihai kararı veren yönetimdir her zaman
Dursun ilk döneminde güçlü 1 başkan değildi

Tudor sadece Sneijder değil gelir gelmez Bruma ile de takıştı. Garry yerine kanatta Tolga ile fln oynuyordu Değişik 1 elemandı o da.

Evet gitmesi manevi açıdan üzücü lakin gitmesi gerek önümüze bakalım şöyle uğurlayalım

tenor.gif

Hocadan ziyade yeni nesil oyuncular problemli

Nelson somurtuyor. Icardi ısınmaya çıkmıyor. Kaan'ın karısından trip yiyoruz vs.

Real Madrid'de de görüyoruz sadece bizde olan bir şey değil. Kabul etmiyorlar kötü oynadıklarını
Akademi oyuncuları bile tripte yav. Ona yapacak bir şey yok. O yönden bakacaksak 4 sezonu majör kriz yaşamadan geçirdik. Hoca olmak kafa yedirtici bir deneyim.

Dursun ilk döneminde güçlü 1 başkan değildi

Tudor sadece Sneijder değil gelir gelmez Bruma ile de takıştı. Garry yerine kanatta Tolga ile fln oynuyordu Değişik 1 elemandı o da.
Tamam onu diyorum ben de

Taraftarın sevdiği Sneydırı göndermezdi senin dediğin gibi olsa idi

Taraftardan korkuyor diye Icardi'yle uzatacaklar diye bir şey yok,taraftarın sevmesi sözleşme uzatmak için bir sebep olabilir de korktuklarını falan sanmıyorum

Zaten taraftar içinde bile bir birlik yok Icardi konusunda şu anda

arklar lütfen EPL big 5 takımını az kalsın küme düşürecek bir teknik direktörümsü hakkında postlar atmayalım daha fazla

Tamam onu diyorum ben de

Taraftarın sevdiği Sneydırı göndermezdi senin dediğin gibi olsa idi

Taraftardan korkuyor diye Icardi'yle uzatacaklar diye bir şey yok,taraftarın sevmesi sözleşme uzatmak için bir sebep olabilir de korktuklarını falan sanmıyorum

Zaten taraftar içinde bile bir birlik yok Icardi konusunda şu anda
Tamam işte şimdi de ben değil Okan gönderdi diyecek işte gönderirse. Zaten alttan alttan o haberleri sızdırmaya başlamış

Dursun bence de o sinsiliği yapıyor bu arada, -mış gibi yapmak en iyi yaptığı şey

Geri
Üst Alt