- 23 Aralık 2008
- 64.975
- 62.821
- 5.103
Kalacak mı gidecek mi? bizde wcdeyken basmalıydık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kralla yeni 1 sözleşme yenileme haberleri bizi şu şekilde mutlu ediyo yav
Kulüp temsilcisi olarak daha makul bir ücretle neden olmasınSneijder de göbekli, geri cagiralim, 5 milyon de ona versinler.
Yazdığı 2liye bak ya ahahdhdhshİcardi ve Sneijder’le akademi projesi gerçekleştirsen 7 milyon Euro harcadıysan 1000 kat fazlasını geri alırsın.
gençleri İcardi ve Sneijder’in eğittiği onlara pozisyon bilgisi, orta açma, şut çalıştırdığı bi alt yapı akademisi düşünelim 1-2 sezonluk bir iş sadece. Samimi söylüyorum çok faydasını görürüz.
Yazdığı 2liye bak ya ahahdhdhsh
Sahaya zor çıkıyolardı bi de eğitim verceklermiş
Ee o zaman niye Icardi ile Sneijder’i öneriyorsun?Shshshdh
Aga gerçekten koçluk, eğitmenlik başka şeyler. Mesela Nadal’ın koçunu düşün, Nadal’ın çeyreği kadar tenis oynayamaz. Ama o koç olmasa Nadal da olamazdı.
Ee o zaman niye Icardi ile Sneijder’i öneriyorsun?
Bunlar herşeyi sezgisel yapmaya alışmış adamlar, çoğu şeyi farkında olmadan iyi yapıyorlar.
Tekniği öğretmek başka birşey.
Dünyada futbolu bıraktıktan sonra futbolla zerre alakası kalmayacak 2 adam göster desen bu 2sini söylerdimShshshdh
Aga gerçekten koçluk, eğitmenlik başka şeyler. Mesela Nadal’ın koçunu düşün, Nadal’ın çeyreği kadar tenis oynayamaz. Ama o koç olmasa Nadal da olamazdı.

İsim örnekti yaa tamam Drogba ve Mertens olsunDünyada futbolu bıraktıktan sonra futbolla zerre alakası kalmayacak 2 adam göster desen bu 2sini söylerdim![]()

Vatana ihanet ile eş değer. 5.5m ver ve yazın sonunda sana 100kg olarak geri gelsin. 3 ay kilo verme fitleşme, 3 ay form tutma, 3 ay sakatlık. Zaten lig bittiBu bitik oyuncuya 5.5 Milyon teklif etmişiz ve menejeri reddetmiş.
Bize para vermesi gerekirken biz buna 5.5 milyon veriyoruz ve reddediliyoruz.
Bunlar resmen bizimle taşak geçiyor.
Düşün arkadaş bu kulübün yakasından.Nereye gidiyorsanız defolup gidin.
Şu dönemde 1 elmander olsa tadından yenmezdi. Öyle bir adama ihtiyaç var. Dünyada bu profile yakın oyuncu yokmu genç acabaTekrar tekrar söylüyorum, İcardi değil X bir "sadece santrafor" oynayabilen bir oyuncu olsaydı da yine gitmeli derdim.
10+4 denilen garabet kuralda yedek santrafor oyuncu ya kanat forvet tipi farklı alanlarda da oynayabilmeli ya da kule tipi bir santrafor falan olup sana farklı alternatifler sunabilmeli.
İcardi yedek oturacak bir oyuncu değil. İcardi gibi oyuncuları aldığında ya ilk 11 oynatırsın ya da gönderirsin. Yedekte İcardi varken gidip Bertuğ'u da oyuna alamazsın.