#9 Mauro Icardi

journalist Naiara Vecchio: "Mauro Icardi will pick up Francesca and Isabella Icardi on Saturday the 6th. The girls will stay with Icardi and China Suárez for the three weeks they are in Buenos Aires."

defolsun gitsin yapıştı kulube
bunu beklıyoz trans ıcın

Tatilini yap iyice 120 kilo ol, sonra teklifi kabul et.

Ne yapsan kabul edecek bi yonetim var ztn

Kendisini çok severim ama cevap vermesi için maksimum 15 Haziran'da kadar falan süre verilmeli. Eğer su ortamda Galatasaray'ın kendisine yaptığı teklifi uzun uzun düşünecekse, teşekkür edilip vedalaşılmalı. Galatasaray, kendisine güzel bir teklif yaparak, ideal bir vefa örneği gösterdi zaten. Ama daha fazlası suistimale girer.

Gs kaptanına bak sözleşme icin bekletiyor

Çapraz bağdan sonra bitti zaten. Bu fizikle oynaması çok zor. Daha fazla zorlamayalım. Kural olmasa makul bir ücretle kalsın derdim ama kural varken bir yabancı hakkını İcardi ile doldurmak mantıklı değil. +4ün birini yedek santrafor için ayırabiliriz.

10+4 kuralı varken 23 yaş üzeri kontenjanını bu haldeki bir İcardi için harcamak için insanda akıl ve mantık olmaması lazım.

Hani 12+2 kuralı olsaydı anlarım. 10+4 için 23 yaş altı alınabilecek forvetler var piyasa da.

Kontenjan hakkımızı bu şekilde kullanıp İcardi ile sağlıklı bir şekilde vedalaşmalıyız.

Hala neyi bekliyoruz inanamıyorum.

Geçenlerde gene yazdım. 12+2 çıkarsınlar diye şikecilerin başkanlık seçimini bekle. İcardi tatilini yapsın, sonrasında onun karar vermesini bekle. Dünya kupasının bitmesini bekle.

Tam Dursun'un sevdiği şey. Beklemek. Son ana kadar beklemek. Atı alan Üsküdar'ı geçsin biz hala bekleyelim.

Kupa kaybedince sürekli biz kazanıyorduk sıra onlarda diye açıklama yapan takım kaptanı olmaz ki sahada daha iyi olmak için de bir çabası yok.

Bu hikayeyi uzatmaya da gerek yok ki yıpranmasın, hala boşa zaman kaybediliyor.
Bence karar verildi çoktan ama Dursun Özbek süreci sündürüyor. Icardi MLS falan yapar.

10+4 gibi bi kuralda şu haliyle devam etmek intihar olur. Olmaz artık İcardiden.

Osimhen sakatlandı ilk alternatif olarak bile düşünülmedi,düşünüldüğündede hiç bişey yapmadı.

Şampiyonluğu kaybetsek ilk gönderilende kendisi olacaktı. Şampiyonluğun hatrına sözleşme imzalanmaz

Olurda imzalama hatasına düşersek Ocak ayında bile göndermeye çalışırız

a1d21a61-98e3-4e87-93c8-f9ca386a612d.webp

Geri
Üst Alt