#9 Mauro Icardi

Başlığı her gördüğümde kaldı sanıyorum... kampa yetişmediyse de zaten kalmasın gitsin... ligler açıldığında tamam ben kabul ediyorum deyip gelecek ondan sonra küfür manyağı olacak...

Milli futbolcular 20 Temmuz’da katılacaklarmış kampa.
İcardi 23’de gelirse şaşırmam çünkü bizim beceriksizler halen veda açıklamasını yayınlamadılar ve sonunda anlaşacaklarını düşünüyorum

Bu arada 6 aydır İcardi gitmeli diye debeleniyorum ama şu durumun suçlusu net yönetim

Sen kararsız olursan karşı tarafın da en doğal hakkı olur. İcardi’ye bu nedenle hiç kızmıyorum mevcut süreçle ilgili

Sözleşme uzatsak bile bu adam 2 haftadan anca kampa gelmez. Gelse +15 kilo fazlasıyla gelir. Ligin ilk haftalarını kaçırır sonra form tutturacağız derken taraftarın nefretini iyice kazanır gerek yok efendi gibi gitsin arap takımlarına.

Takımının kaptanıyla 3 aydır parada anlaşamadık öyle mi? :)

Futbolu birakti bence, ABD'ye tatile falan gittigine gore antrenman yapmayi dusunmuyor zaten yaklasik 2 aydir hic bir calismasi yokmus. Artik futbol 3. veya 4. planda onun icin. Biraz cabalasa yine fark yaratir ama kendi istemiyor demek.

1000165008.webp

Icardi ve China Suarez, bugünden itibaren Miami'de en az bir hafta tatil yapacak. (Gustavo Mendez)

Futbolu birakti bence, ABD'ye tatile falan gittigine gore antrenman yapmayi dusunmuyor zaten yaklasik 2 aydir hic bir calismasi yokmus. Artik futbol 3. veya 4. planda onun icin. Biraz cabalasa yine fark yaratir ama kendi istemiyor demek.

Ekli dosyayı görüntüle 328099
Kesinlikle katılıyorum .Fit bir icardi Arjantin milli takımında bile rahatlıkla oynar.

Kalacaksa kampta olması gerekiyor çünkü en çok ihtiyacı olan oyuncu.Gidecekse eğer neden hala açıklamadık gittiğini?

Geri
Üst Alt