#9 Mauro Icardi

Fit bi brezilyalı ronaldo şuan brezilya milli takımında oynar

Ronaldo (Brezilyalı futbolcu) - Vikipedi
Son Mısır maçını 79 dakika izledinmi Recep???

Osimhen 10 temmuzda İstanbula gelecek 11 Temmuzda antremanlara çıkacak en çok çalışması gereken bu beyfendide daha 10 temmuzda tatil planı yapacak kendine...

Eğer bununla devam edersek takım içi huzur,adalet herşey yok olur. Devam etmek demek bacağımıza sıkmak demek

ÖZEL | Galatasaray teknik ekibi ve yöneticileri Mauro Icardi'siz kadro planlaması yaparken başkan Dursun Özbek, dün ONVO ile yapılan sponsorluk etkinliğinde katılımcıların Mauro Icardi'nin akıbeti hakkındaki sorusuna "1 hafta müddet verdik." dedi.

Oyuncu ile Galatasaray arasında herhangi bir teklif yok, sadece başkan ve Pino arasında bir görüşme var.

(Emre Cingiler)

Aptal mıyım olm sezon açılışına erkenden dahil olayım diye taştaş geçiyordur. Sözde muhabirlerimiz sözleşme şartı olarak kamp falan diye dayatıyoruz yazıyordu

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtemelen kabul etmeyecek zaten belki de etmemiştir de bunlar sen yine de o tarihe kadar değerlendir muhabbeti döner.

Aynı muhabbeti mertens ve muslerada da yaşadık.

Veda eder gibi davranan her futbolcu maalesef gitti durduramadık. Kalmak isteseydi zaten para sorun olmazdı illaki orta yolca çoktan anlaşılmıştı.

Bence kafasında ş.ligi maçlarında vs oynatılmadığında buradaki misyonunun bittiğini anladı ve onun için bir soğukluk vardı, vedasını da kaç kere yaptı adam.

En son bizimkilere küfür edecek salın beni diye.

Ben ya amerikaya gideceğini yada emekli olup hayatını yaşayacağını düşünüyorum artık.

Çünkü kendisi de salak değil bir kadro kurulmalı ve bir liste var o listede eksik oyuncu olmamalı sürekli oynamalı, e hocan geçen sene seni oynatmamış. Bu sene oynatabilmesi için de hem senin hemde kulübün ekstra çalışması gerektiğini de görüyor kendisi de.

Bu defterin kapandığını en iyi kendisi biliyor ve tamamen kapatmaya gelecek muhtemelen.

Mesaj atacaksin sözleşme teklifimizi geri çekiyoruz ne yaprağımı yersen ye

Osimhen 10 temmuzda İstanbula gelecek 11 Temmuzda antremanlara çıkacak en çok çalışması gereken bu beyfendide daha 10 temmuzda tatil planı yapacak kendine...

Eğer bununla devam edersek takım içi huzur,adalet herşey yok olur. Devam etmek demek bacağımıza sıkmak demek
Aylardır yatıyor ama tatilden sıkılmadı. Top oynayacak adam sözleşme imzalanmasa bile gelir kampa girer; ben hazırım 1 yıl daha bedavaya bile oynarim der. Adam futbolu bırakmış ama rezil yönetim hala tutmaya çalışıyor

İcardi'nin sirkiyesi diyin bu takıma eğer bununla anlasilirsa

adam kulübün oyuncusu bile değil istediğini yapsın. zorla bana sözleşme verin demediğine göre kendisine kızmanın da bir anlamı yok.

Helal lan adama. 2 ay tatil yaptıktan sonra +10 kiloyla gelip yıllık 5 milyona 2 senelik sözleşmeye imza atacak büyük olasılıkla.

Geri
Üst Alt