Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.143
- 90.947
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asena bu kadar kıvırmadıseverim
tamamAsena bu kadar kıvırmadı
Hocada rahatladı ya her iki taraf icinde iyi olduOkan Buruk, Mauro Icardi'ye veda etti: "Vedalar her zaman zordur ama Galatasaray tarihine adını yazdırmış, son 4 yılda birlikte kupalar kazanıp ligi domine ederek önemli rekorlar kırdığımız bir futbol ikonuna veda etmek benim için daha zor oluyor. Bir nesli Sarı-Kırmızılı renklere gönülden bağladığın, taraftarlarımızın aşkı olduğun ve camiamızda unutulmaz izler bıraktığın için hem Galatasaray teknik direktörü hem de bir Galatasaray taraftarı olarak sana teşekkür ediyorum. Galatasaray ailesi olarak bugün çok özel bir futbolcuya veda ediyoruz ancak biliyorum ki Mauro Icardi her zaman bu camianın önemli bir ferdi olarak yer almaya ve dünyanın her yerinde kulübümüzü gururla temsil etmeye devam edecektir. Seni çok seviyoruz kral "
şu işi mayıs sonunda yapabilseydik kusursuz olacaktıHocada rahatladı ya her iki taraf icinde iyi oldu
Sınır olmasa dursun imzalayacaktı hocam bunlar egitilmezşu işi mayıs sonunda yapabilseydik kusursuz olacaktı
gereksiz uzadı