Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.359
- 51.353
- 3.683
Kral Mauro İcardi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral Mauro İcardi..
Yapılanları hak etmedi.Ayrılırken bile efsaneyle doğru 1 şekilde ayrılmalıydı.Takım'da ki tek sorun kendisiymiş gibi gösterildi.Hadi diyelim dünkü Maç şanstı.Diğer Hazırlık Maçlar'ı da iyi değildi..şu gs için ayrılık paylaşımı yapmayan kral değil mi
yav neyi hak etmedi 200 kilo olmuş oradan oraya tatile gidiyorYapılanları hak etmedi.Ayrılırken bile efsaneyle doğru 1 şekilde ayrılmalıydı.Takım'da ki tek sorun kendisiymiş gibi gösterildi.Hadi diyelim dünkü Maç şanstı.Diğer Hazırlık Maçlar'ı da iyi değildi..
Ayriligi gayet dogru buluyorum. 10 m.maas alirken tatildir vs kotu bir surecti.Yapılanları hak etmedi.Ayrılırken bile efsaneyle doğru 1 şekilde ayrılmalıydı.Takım'da ki tek sorun kendisiymiş gibi gösterildi.Hadi diyelim dünkü Maç şanstı.Diğer Hazırlık Maçlar'ı da iyi değildi..
İlk 2 sezonunda da tatilllere gidiyodu.Sakatlık dönüşü fazla kiloyla döndü ve zayıflamadı tamam da bu adam geçen sene de yedekten katkı verdi.Tek sorun İcardi değildi ki o gittikten sonra da devam etti..yav neyi hak etmedi 200 kilo olmuş oradan oraya tatile gidiyor
bide sanki bedavaya top oynuyormuş gibi hak etmemiş güldürmeyin arkadaş
dostum icardinin tek sorun olup olmaması önemli değilİlk 2 sezonunda da tatilllere gidiyodu.Sakatlık dönüşü fazla kiloyla döndü ve zayıflamadı tamam da bu adam geçen sene de yedekten katkı verdi.Tek sorun İcardi değildi ki o gittikten sonra da devam etti..
Yönetim neyi doğru yaptı ki?Gardi olmasa transfer bile yapamayan 1 ekip..Ayriligi gayet dogru buluyorum. 10 m.maas alirken tatildir vs kotu bir surecti.
Bahsettigin kisim bence yonetimin berbat surec yonetimiyle taraftarin onune yem gibi tuttu icardi konusunu 1 ay boyunca.
Kalmamasi dogruydu, ayrilis sureci yonetimin berbatligi.
Eski Ünsal olsa onun duyguları vardı hatta Feyamuz'un da.Aybars olunca yeni model şekliyle duyguların da gitmiş be adamdostum icardinin tek sorun olup olmaması önemli değil
icardi büyük bir sorundu gitmesi daha erken gerekiyordu sonuç olarak gitti bu kadar
dostum 10 milyon yüro maaş alıp 200 kilo gezen bir insanın kaprisini bir insan çekiyorsa sorun bende değildirEski Ünsal olsa onun duyguları vardı hatta Feyamuz'un da.Aybars olunca yeni model şekliyle duyguların da gitmiş be adam![]()
o zaman takıma hacı hoca getirelimİşin saha içi bi tarafa uğurlu geldi bu adam bize. Bu gidince cenabetsaray, kaossaray geri döndü
o zaman takıma hacı hoca getirelim
yav arkadaş bu nasıl bir kafa yapısıdır