#9 Mauro Icardi

şu gs için ayrılık paylaşımı yapmayan kral değil mi
Yapılanları hak etmedi.Ayrılırken bile efsaneyle doğru 1 şekilde ayrılmalıydı.Takım'da ki tek sorun kendisiymiş gibi gösterildi.Hadi diyelim dünkü Maç şanstı.Diğer Hazırlık Maçlar'ı da iyi değildi..

Yapılanları hak etmedi.Ayrılırken bile efsaneyle doğru 1 şekilde ayrılmalıydı.Takım'da ki tek sorun kendisiymiş gibi gösterildi.Hadi diyelim dünkü Maç şanstı.Diğer Hazırlık Maçlar'ı da iyi değildi..
yav neyi hak etmedi 200 kilo olmuş oradan oraya tatile gidiyor
bide sanki bedavaya top oynuyormuş gibi hak etmemiş güldürmeyin arkadaş

Böyle her puan kaybında Icardi sayıklayacaksak işimiz var. Takım buna çok bile dayandı. Bizden başka enayi bulamadı bak hala geziyor paşam.

Ayriligi gayet dogru buluyorum. 10 m.maas alirken tatildir vs kotu bir surecti.

Bahsettigin kisim bence yonetimin berbat surec yonetimiyle taraftarin onune yem gibi tuttu icardi konusunu 1 ay boyunca.

Kalmamasi dogruydu, ayrilis sureci yonetimin berbatligi.

yav neyi hak etmedi 200 kilo olmuş oradan oraya tatile gidiyor
bide sanki bedavaya top oynuyormuş gibi hak etmemiş güldürmeyin arkadaş
İlk 2 sezonunda da tatilllere gidiyodu.Sakatlık dönüşü fazla kiloyla döndü ve zayıflamadı tamam da bu adam geçen sene de yedekten katkı verdi.Tek sorun İcardi değildi ki o gittikten sonra da devam etti..

İlk 2 sezonunda da tatilllere gidiyodu.Sakatlık dönüşü fazla kiloyla döndü ve zayıflamadı tamam da bu adam geçen sene de yedekten katkı verdi.Tek sorun İcardi değildi ki o gittikten sonra da devam etti..
dostum icardinin tek sorun olup olmaması önemli değil
icardi büyük bir sorundu gitmesi daha erken gerekiyordu sonuç olarak gitti bu kadar

Ayriligi gayet dogru buluyorum. 10 m.maas alirken tatildir vs kotu bir surecti.

Bahsettigin kisim bence yonetimin berbat surec yonetimiyle taraftarin onune yem gibi tuttu icardi konusunu 1 ay boyunca.

Kalmamasi dogruydu, ayrilis sureci yonetimin berbatligi.
Yönetim neyi doğru yaptı ki?Gardi olmasa transfer bile yapamayan 1 ekip..

hani gittiginde her sey daha iyi daha güzel olacakti.

İşin saha içi bi tarafa uğurlu geldi bu adam bize. Bu gidince cenabetsaray, kaossaray geri döndü

benden sonra klubü 1 yıl idare edebilirlerse 100 yıl saysınlar demiş giderken

Ne yani, sans getiriyor diye 5-6 milyon verip lisansini cikartmayip tribüne maskot olarak mi koysaydik adami?

Geri
Üst Alt