#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani soyle soyliyim, Falcaoyu al Fenerebahceye koy suan 6-7 golu vardi. Adami top gelmiyor, Vedata derbyde Fenerbahce 8 top getirmis, biz 1 tane getirmisiz

Faydalı adam eyvallah da inanılmaz bir abartı var. Fayda analizini sezon sonu yaparız. En azından elimizde sağlıklı veriler olur. Millet şimdiden her mecrada başlığı altına yatmış pusuda bekliyor. Asıl tepkim onlara.
Tabii ki sezon sonu olmasa da bi devre arasını beklemek lazım net değerlendirme için. Ben şimdiye kadarki görüntüyü ve ilerisi için tahminimi yazdım sadece. Vedat aşırı iyi falan da demiyorum Falcao'dan daha faydalı oluyor şimdilik oyun tarzından dolayı..

Yahu arkadaş falcaoyu olumlu veya olumsuz eleştirirken vedat kıyası ne demek oluyor.Böyle saçma bir yorum olabilir mi..
Vedat benim Galatasarayımda ilk 11 oyuncusu olamaz.Evet 4,5 milyon civarı kesinlikle transfer edilmesi gereken bir adamdı.Ama öncelik kesinlikle değildi.Bununda tartışılacak yeri burası değil transfer konusudur.

Falcaonun performansı top gelmemesi ve takımın rezalet oyun oynmasının etkisi dışında top saklama, pas alışverişlerindeki hatalarıyla beni şimdiye kadar hayal kırıklılığına uğratttı.Ama düzeleceğini umuyorum.
onun dışında transfer dönemi falcao mı vedatmı golcümüz olsun sorusuna fenerlilerde dahil bir tane vedatı isteyen adam çıkmaz.

buradaki sıkıntı bizim iş bilmez yönetici ve teknik ekibin genel anlamda transferde her zaman yaptıkları planlama sıkıntısı ve oyuncu tercihleridir.Ama falcao tercihi yüzde yüz doğrudur.

Gencler macinda sovunu yapmasini bekliyorum. Hem takım hem falcao çılgın atmali

Devre arası o ayarda kimsenin gelmeyeceğini varsayıyorum,Falcao'nun da Emre Mor'u var demezsek bu sene şampiyon olamayız gibi

Kadro planlaması rezalet yapılmış.Yani vasat bir hızlı oyuncu bile şu oyunda çok şey değiştirirdi.

Relax olun ya golleri atmaya başlıyacak böylece hem psikolojik olarak hem de puan olarak büyük katkı verecek ya da beklenen etkinin altında kalıp maalesef büyük bir bela olacak ortası yok falcao da aynı van persie gibi adamın istatigine baktın mi baya gol atmış fenerde ama kimseyi tatmin etmedi tarihin en buyuk kaziklarindan diye degerlendiriliyor ve bu adam fenere gelmeden 2 yil once premier lig gol kraliydi bence ilk ihtimal kuvvetle muhtemel falcao 20 den assagi atmayacak ama bunun için özellikle iç saha maçlarında baskılı bol pozisyonlu bir oyun şart forvette normal biri olsa kaç gol attığının hiç bir önemi yok ama işte falcao van persie gibi adamlar sıkıntı olur atamadıkça ..

Falcaonun topuk pasi ...

Falcaonun topuk pasi ...

bu pozisyonun başlangıcında yayınım donmuştu. bu pozisyonun tekrarında top auta çıkarken tekrar gelmişti yayın. burayı kaçırmışım, inanılmaz bir atak yapmışız. göbekten şöyle delici paslar yapsak bizi kimse durduramaz. hala kanatlardan yükleniyoruz. çalışmıyor işte 2011-12de de göbekten oynayan güzel bi takımdık.

falcaonun pası kadar belhandanın pası da dikkatimi çekti. merkezde seri, belhanda, nzonzi falcao birbirleriyle bu kadar anlaşabilecek ve hiç olmayan yerde böyle gol pozisyonu hazırlayacaksa güzel olur.

daha laminayı falan saymadık bile

Falcao genelde 2. ataklarda gol atar.

Yani ilk ortayı açarsın savunma karşılar, 2.sinde hızlıca içeri pas atarsın falcao cezayı keser.

biz tek kurşunluk ataklar yapıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt