- 1 Mayıs 2018
- 57.187
- 47.980
- 3.873
Yani soyle soyliyim, Falcaoyu al Fenerebahceye koy suan 6-7 golu vardi. Adami top gelmiyor, Vedata derbyde Fenerbahce 8 top getirmis, biz 1 tane getirmisiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabii ki sezon sonu olmasa da bi devre arasını beklemek lazım net değerlendirme için. Ben şimdiye kadarki görüntüyü ve ilerisi için tahminimi yazdım sadece. Vedat aşırı iyi falan da demiyorum Falcao'dan daha faydalı oluyor şimdilik oyun tarzından dolayı..Faydalı adam eyvallah da inanılmaz bir abartı var. Fayda analizini sezon sonu yaparız. En azından elimizde sağlıklı veriler olur. Millet şimdiden her mecrada başlığı altına yatmış pusuda bekliyor. Asıl tepkim onlara.
Cogu yeni uye olmus adamlar veya Arada gelip dogru durust yazmayan ortaligi karistirmaya calisanlarFalcao konusunda Vedat Muriqi ismini ortaya atanlar gözümde Fenerlidir ve kuştur.
Diagnenin başına ne geldiyse aynısı geliyor.Gomisin rodrigesi vardı.İnan bana o gomis olsa şimdi aynı duruma duserdi.
Diagne berbat bi oyuncu takımın yetersizliği yüzünden zorlanması bunu değiştirmiyor.Diagnenin başına ne geldiyse aynısı geliyor.Gomisin rodrigesi vardı.İnan bana o gomis olsa şimdi aynı duruma duserdi.
Devre arası o ayarda kimsenin gelmeyeceğini varsayıyorum,Falcao'nun da Emre Mor'u var demezsek bu sene şampiyon olamayız gibi
Kadro planlaması rezalet yapılmış.Yani vasat bir hızlı oyuncu bile şu oyunda çok şey değiştirirdi.
Falcaonun topuk pasi ...
Ciddi miBilal erdoğan bey Falcaomuza ok attırmak istiyormuş
Emre Mor var onu da kullanamıyoruz
Aynen öyleCiddi mi
İçi geçmiş futbolcularla mı yoksa bencil babel le miGencler macinda sovunu yapmasini bekliyorum. Hem takım hem falcao çılgın atmali
Millet uzaya çıkıyor bunlar ortaçağa dönme peşinde ne diyeyim bilemedim.bari bizden uzak dursunlarAynen öyle