#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer para konusunda sakatim ayagi yapiyorsa Gomisin takimi ile takas yapabiliriz bunu Gomis kac yasinda olursa olsun burda is yapar bokunu cikardin falcao

Bi bu bi de diagne tonla parayı bunlara bağladık. 2 senedir takimin tüm gol yükünü çeken hizli sol kanatlarımız rodrigues ve onyekuruyu babele değiştik. Geçen sene devre arasında opsiyonu kullanip onyekuruyu almadik bizim için milat oldu. Bunun sorumlusu pek tabiki yıllardır transfer fetişi olan taraftarımızdir.

EH6S1eoXUAIO_EX.png:large

Yok canım aşil tendonu sıkıntılı yer riske girmez 2020 2021 sezonu 10. Haftadan sonra sahaya çıkmaya başlar şaka bir tarafa şu Türk futbolunu yıllardır takip ederim en doğru söz ateş olmayan yerden duman çıkmaz lafıdır.. En bariz örneği gomis kendi kendimize gomis asla para için bunları yapmaz karakter abidesi felan basın kolpaliyor dedik sonra ortaya çıkanları gördük falcao olayını da bu minval de değerlendirin mutlaka terso birşeyler var daha geleli 1 .5 ay oldu para mevzusu değildir ama başka birşey vardir mutlaka..
Zaten falcao transferini hoca çok istemedi basına çok yansıyınca o anki atmosferi bozmamak için engel olmadı ama abdurrahim kendi prestijini kurtarmak için transferi bitirdi.

Ben geleceği zaman da çok sıcak bakmıyordum yaşından dolayı. BMW almış olabilirsin ama 2005 model BMW’dense 2015 model Nissan’ı tercih ederim. Biz bu kafayla devam ettiğimiz sürece daha çok kazıklanırız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haldun domaç : fatih terim falcaoyu değil samattayı istedi falcao transferi yönetime yazar fatih terime değil benim düşündüklerimin aynısını söylemiş artık falcao transferi için hocayı eleştirmeyi bırakın.

bunun böyle olmasını biz istedik... önce diagne şimdi falcao... teknik taktik umrumuzda değildi...

Geçen sene devre arasında ortalığı yıktık. Diagne'yi alın alın alın alın... boynumuza dola diagne baba... 10 + 3 Milyon Euro

Şimdi de Falcao'yu al al al al al al .... kurbanlar kesildi... narkozlu adam ameliyattan çıkınca "nooldu falcao geldi mi" diye soruyordu.

adam dediki falcao ya gelene kadar başka mevkilere transfer yapmamız lazım.

2 senedir şampiyon yapan adamların zoruna gitti. Çünkü attığı pasa bile bonus alan adam keyfen oynamıyor. Ama onlar yuhalanıyor...

kronik sakatlığını geçiyorum. son vuruş oyuncuları kalmadı artık dünyada. elin muriçi bile orta sahaya gelip top alıyor.

Ulan 2 mac oynayip bu kadar kendine sövduren adamda azdir bu taraftar seni nasil kralar gibi karsiladiyasa oylede si... eder adami akili olup sahalara dönmen lazim

Falcao dönse de bir şeyin değişeceğini sananlar varsa fazla saflar. Falcao’nun oynadığı maçları da hatırlamanızda fayda var. Sen o noktaya topu götüremiyorsun zaten.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan 2 mac oynayip bu kadar kendine sövduren adamda azdir bu taraftar seni nasil kralar gibi karsiladiyasa oylede si... eder adami akili olup sahalara dönmen lazim
adama hiç boşuna kızmayın sana bana da bu kadar para verilse koşa koşa gideriz adamın sakatlık riskini bildiği için hocam bu transferi istemedi kendini kurtarmak için transfer eden yönetime kızın bence yönetimin istifa etmesi lazım.

Adamı eleştirmiyor bizim taraftar Van Persie gibi sakat adamı aldık sanırım ondan dolayı herkesin korkusu. 3 yıl paşalar gibi maaşını alır arada keyfi yerine gelince maça çıkar.

Adamı eleştirmiyor bizim taraftar Van Persie gibi sakat adamı aldık sanırım ondan dolayı herkesin korkusu. 3 yıl paşalar gibi maaşını alır arada keyfi yerine gelince maça çıkar.
Emreciğim henüz eleştirilecek bir şey yapmadı ki, mazoşist miyiz durup dururken adamı eleştirelim. Yatmaya gelecek birisi olsa Monaco'da kalır parasını alır paşa paşa yatardı. Sonuçta bu adam Monaco'nun teklifini kabul etmedi. Oynar ve parasının karşılığını veremez, saha da ruh gibi dolanır, faydadan çok zarar vermeye başlarsa dibine kadar eleştiririz.

bu adama ta en başından karşıydım herifte hız yok güç yok kronik sakat
Bitirici olsan ne olacak topu ceza sahasına sokamıyoruz ki. Kaldı ki su anki kondisyonla 30 dk oynayamaz. Onyekuru gibi araya kosacak hizli adam lazim karsinda zaten ligin vasat kalecileri var cerv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt