#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Paris Saint-Germain maçının ardından aşil tendonunda zorlanmaya bağlı ağrı şikâyetleri oluşan ve aşil tendinopatisi teşhisi ile tedavisine başlanan oyuncumuz Radamel Falcao’nun çalışmaları, fizyoterapistlerimiz ve kondisyonerlerimiz gözetiminde takımdan ayrı devam etmektedir.

Aşil tendonunda hassasiyet, ayak bileği kemiğinde ve yumuşak dokusunda ödemi bulunan ve fizik tedavisi süren oyuncumuzun sahaya dönüş zamanı için günlük yapılan klinik değerlendirmeler neticesinde karar verilecektir.
Baya kötü okundugunfa

Falcao bence yeni bir meydan okuma için geldi. Hiç yatmaya geldi demeyin. Hanımı bile benimsemiş bizi, ve bu adamı sırf ego uğruna taraftarın önüne atmaya çalışıyoruz. Fatih TERİM ve ekibi şunu bilmelidir. Ne FALCAO ne de TERİM bu takımdan büyüktür. Galatasaray sevgisi için FALCAO ile çalışmak zorundadır.

Falcao gitsin eşi oynasın basket veya voleybol takımında yer açalım. Bizi daha çok benimsemiş gibi.

çok karaktersiz insanlar var ya. bunların rakip takım fanların tarafından yapılması da olağan. hani nası önüne geçilir böyle şeylerin bilmiyorum ama ciddi tad kaçıran durum. her şey istenilen gibi gitmiyor olabilir ama o dallamanın hayatında her şey çok mu güzel gidiyor acaba bunu öğrenmek isterdim. hayatında bir skm yol katedemeyen adamlar, gerçek hayatlarında ezilmişliğin, pısırıklığın acısını evinin köşesinde skmsonik telefonu veya bilgisayarı üzerinden milletin tadını kaçırarak gideriyor. gelmeden önce en çok da o yavsaklar istemiştir falcao nun gelmesini. böyle de mallardır işte.

Falcao lütfen saçlarını uzat var sahaya çıkmadan islat, golünü at beraber cildiralim gol sevincinde. bu duyguyu çok özledim be! Ne hayaller kuruyodum geldiğinde şu sakatlık olayi bitsin de başla kunqlao!

Şu 1 ay içinde Rize, R. Madrid ve Gaziantep maçlarında oynayacağını düşünmüyorum.

Sanki takımda her şey mükemmel tek eksiğimiz Falcao gibi bir panik havası yaratılmaya çalışılıyor. Bırakın kim ne derse desin. Bir anlık aceleyle oynatıp sakatlığını daha da kötü hale getirmek yerine tamamen hazır olduktan sonra oynatmak daha hayırlı olacaktır.

Zaten takımın sıkıntısı son vuruşlar değil pozisyon üretmek bu süreçte Falcao oynasa da pek bir şey değişmeyecek.

bu twitterda olsun instagramda falan GS'li oyunculara küfür,hakaret içerikli saldıran yumurta, sahte hesaplar arttı. Parayla twit-mesaj attırıyorlar bu işin boğu çıktı. Futbolcular instagram-twitter hesaplarını yoruma kapatmalıdır...

769362_ofc38.jpg

Musaaaaait misin?

Falcao antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı haberini bekliyoruz hadi artık?

Seri-nzonzi-lemina orta sahasi ve forvette falcao olmasina ilaveten sag bekte senerin oynamasi takimin su an ki sisteminde bile buyuk fark yaratir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt