#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Falcao konusunda en büyük hata FATİH TERİM'indir. Sen oyuncuna müsaitmisin diye sorarız dersen herkes arkasından laf etmeye başlar. Sakatlanan her oyuncuya bundan sonra soralım o halde müsaitmisin diye ! Uğur yukarı da Emre Akbaba örneği vermiş. Bu söz edilir mi Allah aşkına ya ! Sen bir oyuncunu resmen basının önüne yem ediyorsun. Neden ? Kendine laf gelmesin diye, böyle bir şey olamaz ya !

Bu Falcao konusunda en büyük hata FATİH TERİM'indir. Sen oyuncuna müsaitmisin diye sorarız dersen herkes arkasından laf etmeye başlar. Sakatlanan her oyuncuya bundan sonra soralım o halde müsaitmisin diye ! Uğur yukarı da Emre Akbaba örneği vermiş. Bu söz edilir mi Allah aşkına ya ! Sen bir oyuncunu resmen basının önüne yem ediyorsun. Neden ? Kendine laf gelmesin diye, böyle bir şey olamaz ya !
Hoca resmen Falcao yu taraftarın önüne attı bence de haftalardır olan tavrı ile, en sonuncu da sağlık ekibinin açıklaması oldu

16th cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fatih terimin bu ego savaşları artık cidden mide bulandırıyor.hagiyi transfer edilirken istemez sneijderi istemez. kusura bakma da bırak da yönetimlerin de biraz söz hakkı olsun zaten transferlerin %90 ınını sen belirliyorsun. adamlar senin ve takımın iyiliği için eline yıldız bi oyuncu veriyor bu oyuncuyla sidik yarıştırmayı bırakıp onunla iyi bi ilişki kurup onu kazanmaya çalışsan ortada bi sorun kalmayacak. belhandaya gösterdiği ilginin çeyreğini acaba falcaoya gösterdi mi çok merak ediyorum.üstelik falcao karakter konusunda o faslıyı beşe katlar.

fatih terimin bu ego savaşları artık cidden mide bulandırıyor.hagiyi transfer edilirken istemez sneijderi istemez. kusura bakma da bırak da yönetimlerin de biraz söz hakkı olsun zaten transferlerin %90 ınını sen belirliyorsun. adamlar senin ve takımın iyiliği için eline yıldız bi oyuncu veriyor bu oyuncuyla sidik yarıştırmayı bırakıp onunla iyi bi ilişki kurup onu kazanmaya çalışsan ortada bi sorun kalmayacak. belhandaya gösterdiği ilginin çeyreğini acaba falcaoya gösterdi mi çok merak ediyorum.üstelik falcao karakter konusunda o faslıyı beşe katlar.
Hagi konusunda haksızsın. Gerekirse bana para vermeyin HAGİ'yi getirin demiştir. Sniejder mevzusunda da ilk hedefi KAKA' idi.

Her maç sonu maddi sorunlardan bahsedip, en fazla yatırım yaptığın adamı taraftarın önüne atmak asla kabul edilebilir bir davranış değil. Terim maç sonunda ve önünde yapacağı açıklamalara maçlardan daha fazla hazırlanıyormuş gibi hissediyorum.

1572349998498.webp

Oo beyefendi 'konuşmalara' başlamış.. 2 haftaya topa değer

falcaonun kalitesini tartışacak değiliz.
vedatmı falcaomu kıyası yapan futboldan anlamayan çoğu fenerli medyanın gazına gelmeyin.
hoş bizde de gazla çalışan taraftar tonla var da neyse.
daha oynadığı ilk maçlarda bile kalitesini belli eden bir oyuncu keşke biraz daha az süre verilseydi denilebilir ancak olan oldu, şimdi tamamen iyileşmeden 90 dk oynatmamak gerekiyor.
ben falcaodan çok umutluyum bizde iş yapacağına inanıyorum.
çok az izlememize ve ve takımı sabote eden 3lü babel belhanda ve feguiliden hiç pas almamasına rağmen clüp bruge maçının son dksındaki kafa vuruşu, fener maçındaki ofsayt nedeniyle geçersiz sayılan gol vuruşu çok çok güzeldi.
eminim madrid ve bjk maçlarında andoneye ve belhandaya gelen pozisyonlar falcaoya gelseydi madride en az 1 bjk ye 2 tane atardı.
3 yıllık sözleşme yaptık biraz daha sabır lig daha yeni ısınıyor.Bırakın fenerliler her zamanki gibi erken ötmeye ve 2 maç kazanınca medyasının gazıyla dev aynasından kendilerine bakmaya devam etsin.burunları bu kadar havadayken indirmek daha zevkli oluyor..

falcaoyuda alırım onu oynatacak hocayıda dıyebılecek bı baskanımız olması gerek

Falcao gelse ve şuan en formda hali olsa gene bu takımla bi iş yapamaz. Mesele sadece falcao degil takımın hiçbir alanı çalışmıyor. Kağıt üstünde gayet iyi ama icraatta patlayan bir Galatasaray var. Bunda da suçlu hickimse değil hocadır.

Normalde falcaoyla sözleşme yaparken sakatlık durumuda masaya yatırılmalıydı.Ona göre sözleşme yapılabilirdi.
Ama bizim yöneticiler beceriksizlikde sınır tanımadıkları için türlü türlü fiyaskolara maruz kalıyoruz.
Çünkü başka adam olmadığı için,daha önceden hiçbir çalışma olmadığı için falcaoyada mecbur kalırsan hiç tartışmasız paraları bayılırsın.Tabi birde bunun hava atması,boy boy fotoğtaf çekinme gibi cazibeli taraflarıda olunca herşey normal oluyor.Çünkü taraftar gerizekalı hiçbirşeyden anlamaz.Falcaoyu aldığımızda tüm yaptığımız beceriksizlikler unutulur diye düşünüyorlar.görüntüye bakıldığında haklı görünüyorlar.

Benim düşüncem falcao transferi doğru bir transferdir.Tabiki farklı isimlerde olabilirdi.Bu isimler tartışılabilir..

Ama falcaonun bilerek oynamak istemediğini düşünmüyorum.Muhakkak bir sıkıntısı vardır.Ama her çok zorladığında bu sıkıntı olacaksa işimiz var.

Yahu sosyal alemde milyonlarca çeşit çeşit insan var.Bu yazılanlara fazla takmamak lazım.

Ben bu yılllık ücretler konusunda çok farklı düşünüyorum.
Yani falcao gibi oyuncular heleki fizik olarak düşüşde ve sakatlık riski olan adamların ilk başta bu kadar para istemesini hiç doğru bulmuyorum.Bir futbolcu birazda kendisini bilecek.Ve bunlarıda düşünerek ona göre para istemesi gerekir diye düşünüyorum.

20 gol atarsa başarılı sayarım.

gscimbom_mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt