#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Falcao neden sakat abi?
- Uzun mesele, karışık..
1572563025952.webp

Abi satıyormusunuz sözleşme feshine mi gidiyorsunuz ne yapıyorsanız yapın yeter artık kabak tadı verdi bi açıklama yapın neler dönüyor takımda !!!!!!!!!

tahminen 1 ay daha oynamaz. milli maç arasından sonra döner anca.

1 aylık maaşını kulübe bıraksın pls
boku çıkmaya başladı işin

hocayı gondermeye mı calısıyon falcao yabancı td gelsin rahat yatayım diye :=)

rvp olma yolunda emin adımlarla gidiyor. sacma sapan bir sakatlık. işin tuhafı nası oldu bu iş açıklayan da yok.

Ben Andone'nin oyuna getirdiği tempodan memnunum. Andone mutlaka 11'de olmalı. Falcao dönünce çift santrafor denenebilir. Ve ya Andone ile tek santrafor oynarız şimdiki gibi.

Beceriksiz yöneticiler taraftar gazı ve medya baskısı alın size bir transfer rezaleti, yaşı geçmiş turşulara takımın anahtarlarını verenleri şakşaklamaya devam

Beceriksiz yöneticiler taraftar gazı ve medya baskısı alın size bir transfer rezaleti, yaşı geçmiş turşulara takımın anahtarlarını verenleri şakşaklamaya devam
yöneticilerin sucu yok suan niye sakat diye yönetimi elestirenlerde suc. falcao yu almasalardı gene sallayacaklardı, aldılar gene sallıyorlar. yaranmak güç taraftara. hersey güllük gülistanlık olacak ki mutlu olsun taraftar.
taraftarlık bu değil ama.

geldiğinde zaten sakattı bence.

bizimkiler tepki çekmemek için saldılar sahaya ama daha beter oldu diye düşünüyorum.
muhtemelen böyle bise var zaten. o yüzden tam nedenini de acıklamıyorlar. yada oyuncu oynamak istedi bizimkiler de riski aldı. mücadele gücü yüksek psg macından sonra da patladı.

yöneticilerin sucu yok suan niye sakat diye yönetimi elestirenlerde suc. falcao yu almasalardı gene sallayacaklardı, aldılar gene sallıyorlar. yaranmak güç taraftara. hersey güllük gülistanlık olacak ki mutlu olsun taraftar.
taraftarlık bu değil ama.

Taraftar baskısına karşı dik duramamak bir yönetim zafiyeti değil midir? Hiç mi haberleri yoktu sakatlıktan ki bununla ilgili bir çok haberde vardı. Sağlık kontrollerinden nasıl geçti. Hadi diyelim geçti, geçirenlere karşı bir yaptırımda bulunmamak yönetim zafiyeti değil midir.

Mevcut ekonomik koşullarda neresinden tutsan elinde kalacak bir transfer komple camia olarak herkesin payı var bu rezalette.

Sakat adamı hocanın elıne bırakıp ne yaparsan yap dıyen yonetım sucludur derhal ıstıfa etmelıdır

Hoca yıne tek forvete kaldı oda ne yapacagı bellı olmayan andone!!

Derhal yonetım acıklama yapmalı hocayı bu durumda magdur etmemelı :=)

R.Madrid ve Antep maçlarının ardından Başakşehir maçında kadroda olacak.

Allah belanı versin adam senin nasıl sakatlanirsin he? Takım bitti be senin yüzünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt