Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.726
- 11.793
- 1.163
Ulan sezon bitti be kardeşim tuttuğum nöbetleri haram edicem o olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca resmen Falcao yu taraftarın önüne attı bence de haftalardır olan tavrı ile, en sonuncu da sağlık ekibinin açıklaması olduBu Falcao konusunda en büyük hata FATİH TERİM'indir. Sen oyuncuna müsaitmisin diye sorarız dersen herkes arkasından laf etmeye başlar. Sakatlanan her oyuncuya bundan sonra soralım o halde müsaitmisin diye ! Uğur yukarı da Emre Akbaba örneği vermiş. Bu söz edilir mi Allah aşkına ya ! Sen bir oyuncunu resmen basının önüne yem ediyorsun. Neden ? Kendine laf gelmesin diye, böyle bir şey olamaz ya !
Hagi konusunda haksızsın. Gerekirse bana para vermeyin HAGİ'yi getirin demiştir. Sniejder mevzusunda da ilk hedefi KAKA' idi.fatih terimin bu ego savaşları artık cidden mide bulandırıyor.hagiyi transfer edilirken istemez sneijderi istemez. kusura bakma da bırak da yönetimlerin de biraz söz hakkı olsun zaten transferlerin %90 ınını sen belirliyorsun. adamlar senin ve takımın iyiliği için eline yıldız bi oyuncu veriyor bu oyuncuyla sidik yarıştırmayı bırakıp onunla iyi bi ilişki kurup onu kazanmaya çalışsan ortada bi sorun kalmayacak. belhandaya gösterdiği ilginin çeyreğini acaba falcaoya gösterdi mi çok merak ediyorum.üstelik falcao karakter konusunda o faslıyı beşe katlar.
sanırım fatih altaylı demişti ona dayanarak söyledim. doğru mu değil mi orasını bilememHagi konusunda haksızsın. Gerekirse bana para vermeyin HAGİ'yi getirin demiştir. Sniejder mevzusunda da ilk hedefi KAKA' idi.
falcaoyuda alırım onu oynatacak hocayıda dıyebılecek bı baskanımız olması gerek
Dügüne mı gıtmıs yoksaSıkıntı Falcao'nun oynamak istediği tek mekan birilerinin düğünü