#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zamandir üyesin diye sorarlar adama. Önce Musleraya salmaya calistin ardindan Fernandoya simdi de Falcaoya :)
Buraya 1 senedir üyeyim evet ama baska forumlarda da yaziyorum uzun zamandir. Fernando'yu begenmezdim ve iyi satış oldu. Falcao'yu sizler kadar ben de istedim onun gol sevinclerini hayal ediyordum burada ama şov sevmem, sakat gelmis diyorlar çıkmasaydı ilk maclara da
@Uğur Yılmaz @Osman SEDEN

Buraya 1 senedir üyeyim evet ama baska forumlarda da yaziyorum uzun zamandir. Fernando'yu begenmezdim ve iyi satış oldu. Falcao'yu sizler kadar ben de istedim onun gol sevinclerini hayal ediyordum burada ama şov sevmem, sakat gelmis diyorlar çıkmasaydı ilk maclara da
@Uğur Yılmaz @Osman SEDEN
Valla öncelikle ben gelmesini istemedim. Süreç kötü yönetildi o saatten sonra gelmese daha kötü olurdu o işin ayrı boyutu da neyse. Şov ile alakası ne? Adam oynayabilecek gibi hissettiyse ve sorduklarında oynayabilirim dedi ise burada milyonlarca para alan profesyoneller var riski onlar gözetecek tabii sağlık heyeti ne iş yapar, oynarsa böyle sıkıntılar doğabilir deyip hocayı uyarabilirdi ama sağlık heyeti hala çıkıp oyuncunun da oynamak istemesi lazım diyor sanki oyuncu oynamak istemiyor gibi konuşuyor. Suçlu varsa sağlık heyetidir, sonra hoca bu heyet ile çalıştığı için en son oyuncudur.

Çalışmalara başlayacak artık.
Umarım beklediğimiz etkiyi yapar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duydugum kadar 3.5 sene daha sakatmishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 2023'de felan goruruzzzzzzzzzzzzz

Radamel Falcao, bu akşam İstanbul'a dönüyor. (Fanatik)
Radamel Falcao, pazartesi takımla antrenmanlara çıkacak. (Ajans 1905)

cumaya kadar da istanbulda yapsın tatilini yav acele etmesin

hafta sonu zaten tatil
pazartesi başlar inş.

v persinin gunahını aldık
I2R5Yr0i_400x400.jpg

v persinin gunahını aldık

yuzu 2ye bolunmusken sahaya cikan ve reale karsi sadece 1 gol gerideyken ve verdigi asistlik paslar antone ve babel tarafindan comertce harcanmisken top ayagina her geldiginde isliklanan Y. BELHANDAnin neyini almis oluyoruz o zaman!

yuzu 2ye bolunmusken sahaya cikan ve reale karsi sadece 1 gol gerideyken ve verdigi asistlik paslar antone ve babel tarafindan comertce harcanmisken top ayagina her geldiginde isliklanan Y. BELHANDAnin neyini almis oluyoruz o zaman!
O konuda bende taraftara cok kırgınım

3 senedir 3 mioyu cebine koyup taraftarla dalga geciyor i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt