Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sakatlık sandığımizdan büyük.tezeği avuçladık resmenTs maçında da olmaz hatta Alanya maçında da beklemiyorum ispanya'ya gidecek sonra gelecek burda tedavisi devam edicekmiş.
19 maçta 10 gol atan eren derdiyoku yok sayıp fotvestiz şamp olduk dersek . Adamın ahını alırız gelen oynamıyor . Kaliteli oöanda skatlanıyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
terim beraberinde gitmelihep söyledim hoca falcao transferini istemedi abdurrahim kendisini kurtarmak için bu transferi yaptı dedim. Yönetimin istifa edip hocanın çalışabileceği tarzda bir yönetimin oluşması gerekiyor bu yönetim olduğu sürece bu tip transfer hataları çok olur.
hep söyledim hoca falcao transferini istemedi abdurrahim kendisini kurtarmak için bu transferi yaptı dedim. Yönetimin istifa edip hocanın çalışabileceği tarzda bir yönetimin oluşması gerekiyor bu yönetim olduğu sürece bu tip transfer hataları çok olur.
Ben istedim diyemediO yüzdenmi falcaoyu kim istemez dedi . Adam sakat yapacak bişey yok . İyileşşin oynicak muzmin sakat muamelesi yapmayın artık bu adama
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok beklersin Musp.terim beraberinde gitmeli
ispanyada tatilde
Tatil bile yapıyorsa yarasın
7 milyon avro helal olsun aslanımıza
Yakışıklı,yabancı olması yüzünden laf söyleyemiyorum!!