#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde oynayacağı en genç yaşında şu durumlara düştü daha bunun 36 ya kadar yolu var. Bu şekilde dönüşler yaşamaya başladıysa son senesini muhtemelen sıfır maç ile kapatır.

hep söyledim hoca falcao transferini istemedi abdurrahim kendisini kurtarmak için bu transferi yaptı dedim. Yönetimin istifa edip hocanın çalışabileceği tarzda bir yönetimin oluşması gerekiyor bu yönetim olduğu sürece bu tip transfer hataları çok olur.

hep söyledim hoca falcao transferini istemedi abdurrahim kendisini kurtarmak için bu transferi yaptı dedim. Yönetimin istifa edip hocanın çalışabileceği tarzda bir yönetimin oluşması gerekiyor bu yönetim olduğu sürece bu tip transfer hataları çok olur.
terim beraberinde gitmeli

O yüzdenmi falcaoyu kim istemez dedi . Adam sakat yapacak bişey yok . İyileşşin oynicak muzmin sakat muamelesi yapmayın artık bu adama

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1573998161854.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt