#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'yu iyi tanırım.
Van Persie gibi düşünüp "Türkiye'ye gelim para yiyeyim, gezim, eğleneyim." diye düşünecek karakterde bir futbolcu hiç değil. Emin olun böyle bir düşüncesi yok.
Falcao buraya oynamaya geldi ve elbette parasınıda kazanacak. He bana soracak olursanız hep derim: bu işe hiç buluşmamalıydık. Ama bulaştıktan sonra, iş belirli bir noktaya geldikten sonra alacaksın futbolcuyu ki aldık.

Ama tekrarlıyorum: Bazı arkadaşların dediği gibi yatmaya geldi, para yemeye geldi gibi yorumlar komik ve acımasız oluyor. Falcao eminim kendi de üzülüyordur bu duruma, o kadar güzel karşılandı .Güzel bir giriş yaptı ülkeye, ilk maçında çarptırma olsada golünü attı. Böyle olmasını kendi de istemiyor .

Menajeri misiniz renkdaş?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

abdulrahim albayrak ve taraftar hoca da karşı durmadı hoca samattayı banegayı istiyordu.
Senelik 20 milyon lira alıyorsan eğer karşı duracaksın.
Eğer hocayim diyorsan kimse sana rağmen transfer yapamaz.
Çıkıp taraftarı sakinleştirip falcao benim işimi görmez biz takımı gençleştirecegiz deseydi eğer kimse karşı çıkmaz ve puan kayıplarına ses etmezdi.

Ama kendisi ısrarla yaşlı, bitik ve pahalı transferler yaptırmayı tercih etti.

Onyekuru gibi 6 tane oyuncu kiralasak bile yeterdi bize.

Terim istifa!

Pato ve Alan'ı istedi de ne oldu ?
Onlar da kumardi ama madem istedi aldirsaydi. Onlar da bilindik oyuncular. Luyindama ve Onyekuru'yu kim aldirdiysa eminim Samatta'yi biliyordur. Madem cok begendigi oyuncuydu 15 milyon civarina cok rahat aldirirdi. Yazin kasada para yok ve olmadigini da cok iyi bildigi halde ben Samatta'yi istemistim goygoyu cikti. FFP'den rahatsizsa ya istifa edeceksin ya da Onyekuru gibi birilerini bulacaksin. Ilk transferin Babel olunca ben Samatta'yi istemistim goygoyu yavan kaciyor.

Onlar da kumardi ama madem istedi aldirsaydi. Onlar da bilindik oyuncular. Luyindama ve Onyekuru'yu kim aldirdiysa eminim Samatta'yi biliyordur. Madem cok begendigi oyuncuydu 15 milyon civarina cok rahat aldirirdi. Yazin kasada para yok ve olmadigini da cok iyi bildigi halde ben Samatta'yi istemistim goygoyu cikti. FFP'den rahatsizsa ya istifa edeceksin ya da Onyekuru gibi birilerini bulacaksin. Ilk transferin Babel olunca ben Samatta'yi istemistim goygoyu yavan kaciyor.

Yav hiç mi görmedin Pato-Alan transfer sürecini

Aponun açıklamalarını felan bilmesek inanacağız :D

Yine forvetsiz girmemek için alındı Diagne sene sonu tekrar satarız ümidiyle tabi evdeki hesap çarşıya uymadı o başka

Yav hiç mi görmedin Pato-Alan transfer sürecini

Aponun açıklamalarını felan bilmesek inanacağız :D

Yine forvetsiz girmemek için alındı Diagne sene sonu tekrar satarız ümidiyle tabi evdeki hesap çarşıya uymadı o başka
Yahu Eylul Ocak arasi 4 ay sure vardi. Bir tane genc kiralik ile anlas veya ucuz al, sonra da Alan Pato Cagne ile ilgilen. 15 milyona Cagne Alan Pato disinda cok rahat adam bulurduk.

Patoya para vermemek için yirtinip diagneye 13 milyon euro vermekte ne bileyim enteresan.
Büyük ihtimal menajeri kelkedi bunları yazın 15e müşteri getirecem söz dedi bunlarda atladı. Yazın arap kulüplerinin karışmasıyla menajer keyif.
Bizim kulüpte ne hocayı ne transfer yapan herifleri sorguya sokan bir başkan olmadığından sallanarak gidiyoruz.
Başkanın 13 miyon euro diagneye vereceksek scout ekibini niye ve alıyoruz diye sorması gerekir bunlarin aylik maasina millet afrikada 20 tane kuyu aciyor 2 sene bu parayı afrikaya aktar susuzluk diye sorun ortadan kalkar

##Hemen bir portekizli hoca##

Sakatlandı diye adama sarmayın boş yere. Sakat adamı transfer edenlere sarın. Bu adam geldiğinde sakattı zaten. Monaco da oynamıyordu sakatlıktan. Biraz iyileşir gibi oldu. Zorlama ve yanlış tedavi(muhtemelen) adamı bitirdi.

yok Samatta'yı istemiş, Müriç'i istemişte almamışlar. Devre arası catne devesine 13m saydırana kadar Rize'ye 1m atsan Müriç'i alırdın. 5m atsan Samatta'yı da alırdın. Yok ama, önce patlayacak. Fiyatı 5 katına çıkacak ta FT bey alın şunu getirin bakayım diyecek.

Adam 13 milyona forvet aldırıyor. Beğenmiyor, 3 ay sonra 15 milyonluk başka forvet istiyor. Oh, iyi valla. Her istediğin alındıktan sonra kim olsa senin kadar oynatır.

Hikmet Karaman'a bu kadar imkan sunulsa en az 2-3 sıra daha üstte olurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt