#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pato yada Alan olmadı diye Diagne'ye 10 milyon verilmesi normal mi yani, nasıl kafadasınız enteresan:D:D Yaparsın adam gibi 5-6 kişilik bir liste kulüp hangisini getirebilirse onu getirir, avrupada forvet mi kalmadı? Falcao'ya gelirsek durumun iç yüzünü bilmiyoruz her yabancıya aynı boku yapmaktan vazgeçin. Adam harbiden yatıyor da olabilir ama çok da sanmıyorum. Bana isteksiz gibi gelmedi hiç ilk zamanlarında.

Sampiyonlar ligine cikiyoruz ilk Golumuzu Adem atiyor biz daha Falcao hayalleri kuralim.Yazik ya yazik

hoca,başkan yöneticiler kimse nerde oldugunu bilmiyor en garantisi iletisimi yengeyle kurmak bizim eşeklerden hayır yok iletisim konusunda

Aa bizde Falcao vardı

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kolombiya basını Falcao'nun 1 ay daha oynamayacağını yazdı.Erken dönme ihtimali az diyolar. (El Colombiano)

Falcao'yu iyileştirecek yegane doktor. Kulübümüz bünyesinde olmalı.

1574875261203.webp

Yalnız bu herif cidden o ok atma zımbırtısında sakatlandıysa şaşırmam.her yerden hançerlenmek bizim geleneğimiz

Yalnız bu herif cidden o ok atma zımbırtısında sakatlandıysa şaşırmam.her yerden hançerlenmek bizim geleneğimiz

Sen git adamın peşinden aylarca koş, milyon euroları göm. Sonra gelsin adam ok atarken sakatlansın. Hayır, sahada sakatlansa içim yanmayacak. Sanki bana Legolas, Elf prensi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt